Bezova kozenkova sedacka

Ahojte rada by som sa spytala ci mate niekto doma moderne kozenkove bezove stolicky do kuchyne a ako riesite ich udrzbu z pohladu spinenia. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@nini1010 My máme biele, ale nie sneho-biele, ale skôr "smotanové". A pohoda... ;-)
Odpovedať
@leonardom Velmi sa mi hodia do butu a kuchyne ale trosku mam obavy kvoli spineniu a malej dcerke.Ako pri detoch...aj tie co sa mne pacia su take smotanove.
Odpovedať
Profilova fotka
@nini1010 Vechtík máš...? Nejaký ten šikovný moderný prostriedok na kožu - koženku aspoň 1 x za 2 mesiac a nemáš čo riešiš. BTW: na tmavých veciach viac vidno špinu, ako na svetlých (krémových)...
Odpovedať
A čo keď sa farba z kože akoby ošúcha? Máme kožené také smotanové sedenie a po cca 9 rokoch sú na foteli na konci tam kde sa položia dlane také akoby sivé špinavé malé fliačky. A špina to nie je. Je to akoby ošúchana ta koža. Som z toho na nervy.... poraďte co robiť .
Odpovedať
Profilova fotka
@milan209 To máš KOŽU, alebo KOŽENKU...?
Odpovedať
Kožu. Všade je to OK, ale akurát na tej fotele spredu to je také škaredé. Je to odtiaľto http://www.confortdesignluxe.com/?p=137 Presne taká z tých ako je ta červena akurát ja ju mam takú béžovú. Neviem či je to farbené sprejom alebo ako. Ale rad by som to dal do poriadku .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?