Aquastop v mycke

Prosim vas, ak viete, poradte. Mam mycku s funkciou aquastop. Nedopatrenim som pocas umyvania otvorila dvierka, hned zatvorila, ale odvtedy sa mycka nepohla. Svieti mi kontrolka "kohutik", co som si nasla, ze to je ten aktivovany aquastop. Ako spustim opatovne mycku? Voda mi tam stoji, chcem ju odcerpat, ked pridem z prace. Ale myslite, ze sa potom deaktivuje ten aquastop? Dakujem za rady.
Odpovedať
@skorpionka34 Ak máš hadicu napojenú na odpad, tak ju daj dole a hadicu musíš spustiť do nádoby nižšie ako UMR ...Potom nazad a mala by ísť ako predtým...Ale to nemusí byť aquastop, môže ísť aj o preplavenie..aj tak ju musíš vypustiť tak ako som Ti písal...Aká je to UMR, myslím značka... ;-)
Odpovedať
@skorpionka34 podrz niekolko sekund tlacidlo stop, malo by sa aktivovat vypustenie
Odpovedať
@technik007 bosch sgv46m13eu @salkovic aj to vyskusam...
Odpovedať
@skorpionka34 No myslím že je úzka a tam je aj ten problém-môže byť ako som spomínal... Hadicu dole a keď už tam nie je voda, tak potom ju jemne a hlavne opatrne nahni na ľavú stranu čo najnižšie k zemi a potom znova nazad.. Pripoj hadicu odpadu. Potom by mala fungovať normálne... ;-)
Odpovedať
@salkovic @technik007 tak vodu som odcerpala, priamo z mycky, žiadnu hadicu som neodpajala, nič nenaklanala. Keď bola voda odcerpala, zapla som ju a fachciii. Chvalabohu.
Odpovedať
@skorpionka34 Tak Ti gratulujem 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?