Aký kombinovaný sporák?

Dievcata poradte mi prosim,somobycajna priemerna kucharka a idem vymenit stary kombinovany sporak za novy plyn na varenie elektricka truba.problem nastava pre mna leboneviem ake funkcie by malamat a bez ktorych sa kludne zaobidem.chcem teda aj gril lenze napr.co pozeram gril existuje uz maly velky infra ;-) aky chcem a aky je v nich rozdiel tiez neviem alebo funkcia mikrovlnky...myslim ze nepotrebujem mikrovlnku mame...alebo funkcia pizza doteraz mi stacila klasika rura ktora mi upiekla aj pizzu sice nie ako prava talianska ale jedli sme ;-) alebo funkcia rozmrazovanie ...neviem ci tiez vyuzijem teraz kde ake ventilatory zo vsetkyvch stran pomaly...vysuvne rosty ci samocistenie ci co...proste poradte ake funkcie ma napr.vasa truba a ktore naozaj vyuzivate alebo ake by ste chceli...jedine co sa mi teda sice paci nerezova uprava ale moc nechcem z praktickeho hladiska ...nemam upratovacku a som leniva to drhnut zakazdym ked s alen sporaka chytim :-D a este nepeciem zavodne nie som pekarka co napecie 1000kuskov kolacov za tyzden normalna rodina varim peciem len pre nas cize taka bezna spotreba na vianoce mozno upeciem viac ale to je tak asi zas do velkej noci dost :-D proste nejaka truba osozna uzitocna nenarocna na udrzbu a aby piekla aspon dalsich dvadcat rokov ako ta stara :-D Poradite mi? ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?