Akú máte výšku a šírku barového pultu?

Ahojte, chcela by som sa spýtať, aká má byť výška a šírka vrchnej dosky barového pultu. ďakujem
Odpovedať
skus http://www.modrastrecha.sk/forum/show...
Odpovedať
mima, tam som už pozerala, bavili sa o materiáloch a spôsoboch uchytenia, ale aj tak ďakujem ;-)
Odpovedať
ved mohla si napisat nieco ine co potrebujes ;-)
Odpovedať
aha, jasne už som to pochopila :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala tuto istu dilemu.. presviecali ma ze 110cm.. ale mne sa to zdalo malo, ked mam mat napr. dosku 95cm vysoku. Tak som nabehla s metrom do Koryny a odmerala tam ich bar., pult, kt,. sa mi strasne pacil. Bol vo vyske 120cm. ;-)
Odpovedať
ja planujem bar pult tak ze z jednej strany by sa malo sediet z druhej bude pracovna doska. o vyske som nikdy nepremyslala. katrin kolko si dala ty?
Odpovedať
katrin a šírku si náhodou nezmerala?
Odpovedať
Profilova fotka
no to nie... ale ked tak kukam na pravitko, videla som uz aj takle 30cm, aj 40cm.. mima : este som nedala, ale ja chcem mat prac dosku normalne a bar. pult vyssie.. dam tych 120 na beton. ;-)
Odpovedať
tiež som rozmýšľala cca 120 cm výška, len tá šírka mi zatiaľ vychádza len cca na 28 cm a nevedela som či to bude dosť :-| na pulte sa bude len popíjať kávička, lebo na jedlo bude originál stôl, dúfam, ze to bude stačiť
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si prave dnes objednali kuchynu :-) Tiez mame pult, az teraz pri vasej diskusii som si uvedomila ze sme jeho vysku ani neriesili, ukazali sme im v studiu ze presne tu chceme (maju ju tam namontovanu). Ale sirku sme riesili - nakoniec bude 40cm, dalo sa aj 30cm ale vtedy by museli byt sikme konzoly co sme nechceli. Takze je 40cm z toho asi 30cm prekryva prac.dosku a 10cm pretrca.
Odpovedať
Profilova fotka
viviana... 10 je málo, aspoň 20 nech pretŕča ;-) aby sa ti pohodlne sedelo
Odpovedať
Profilova fotka
Fajoska - dakujem, ale my sediet pri tom nebudeme, ono je to tam len na "opieranie sa" a na efekt. Ani stolicky tam nebudeme davat. Pod barovym pultom je domaca vinaren (len zabudovane police v nike, nie chladnicka). Pri montazi sa to da este presne dohodnut kebyze to chceme inak ako to mame teraz navrhnute.
Odpovedať
Článok sa načítava...
baby ako ste riesili podlaju pod pultom pri spojenej kuchyni s obyvackou?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
my jednoducho....v celej miestnosti ta ista podlaha....cize plavacia aj v kuchyni, aj pri bare a teda aj v obyvacke ;-)
Odpovedať
9z10 stomatologov odporuca vysku pultu do vysky lakta dospelej osoby, sirka zavisi od pouzitia tj ak ma pult sluzit na obcasne stravovanie tak pod 45cm by som niesiel, v pripade pouzitia iba na dodrziavnaie pitneho rezimu staci aj tych cca 30. Ak sa k pultu pocita aj zo stolickami tak radsej by som prisposobil vysku stolicky ako naopak + ako bolo uz spominane treba ratat s priestotm na kolena tj aby kolena neboli pod urovnou hrany pultu.
Odpovedať
My sme mali najskor v kuchyni dlazbu a v obyvacke laminat, ale v novom byte mam dlazbu v kuchyni, obyvke aj chodbe, len v izbach mam laminat. Je to praktickejsie najma kvoli psovi a navstevam - nie vsetci sa vyzuvaju :-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?