Ako zariadiť mini kuchyňu v paneláku 2mx2,5m??

Dobrý deň. Chystáme sa prerábať byt a mám problém predstaviť si ako funkčne zariadiť našu mini kuchyňu. Veľmi by mi pomohla rada niekoho kto sa vyzná a vedel by s tohto mini priestoru niečo vykúzliť. Vopred Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@miksoo22 Odporúčam pozrieť si diskusiu na Ako zariadiť malú kuchyňu 3 x 2 metre?, ktorá je pár riadkov nižšie. Rovnaký problém a možné rovnaké riešenie. Dokonca dispozične to máte úplne rovnako iba dlhšiu stranu máte v terminológii kuchyne o jednu skrinku kratšiu. :-)
Odpovedať
@miksoo22 alebo zajst do nejakej predajne a dat si spravit vizualizaciu a vedel by si si to aj lepsie predstavit vsetko
Odpovedať
Profilova fotka
My akurát zaraďujeme ešte menšiu 2,6 x 1,65. ..Veľa možností tam nie je,ale dá sa fungovať aj v takej..My máme hneď vedľa kuchyne celkom priestrannú špajzu, takže chladnička A mikrovlnka bude tam.Tiež nám tam vznikne celkom slušný odkladací priestor..búrať sme ju nechceli..skúsim poslať návrh. ..ale stolár mi to poslal V nejakom zvláštnom súbore...
Odpovedať
My sme rozmýšľali,že ju rozširime o časť lodžie (máme je pozdĺž celého cca 9mx1m) ale nakoniec do toho asi nepôjdeme. Ak sa to dá, tak pošlite ten návrh. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@miksoo22 tie obrázky žiaľ nenahram sú V súbore png ..Cez telefón neviem obrázok zmeniť A netuším ako na telefóne urobím screenshot..
Odpovedať
Pošlite to mailom ak vám to nevadí. psak.michal@gmail.com
Odpovedať
@miksoo22 na ľavú stranu by som dala zhora - chladnička, drez, myčka, sporák + horné skrinky a na stenu s oknom by som dala po celej dĺžke zúžené spodné skrinky s hĺbkou 450-500 cm a máš luxusnú 250 cm pracovnú plochu.
Odpovedať
Profilova fotka
Zabudol si napísať či tam má byť i stôl a koľko stoličiek.
Odpovedať
Mal by tam byť aspoň nejaký stolík. Viac než 2 stoličky nedúfam, že sa tam dajú dať ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@miksoo22 myslím si že budeš rád ak tam aspoň nejaké tie dve stoličky vopcháš:-)
Odpovedať
@miksoo22 fu, tak to som nepredpokladala, že tam chceš mať aj stôl, to ti zoberie veľa úložného priestoru a pracovnej plochy. Ak budeš mat aj inde jedálenský stôl tak by možno v kuchyni stačili len barove stoličky pod pracovnou plochou, miesto skrinky.
Odpovedať
@miksoo22nasa kuchyna je este mensia. my mame podobnu dilemu, ale uz sme ju ako tak vyriesili. jedalensky stol budeme mat vyklapaci. bude sa vyklapat zo strany smerom do obyvacky sirky 400. vid obr.. Nasa linka ma cca 2,43x 2 x1,64.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@miksoo22 aj ked v nakrese je stol. obyvacka je mala. povedali sme si, ze ked deti podrastu mozno to spravime ako je to v nakrese od architektky, ale deti a aj rodicia potrebuju priestor....
Odpovedať
Nemám kde inde dať jedáleňsky stôl... Je to malý 2,5 izbák cca 50m². Neviem si ani predstaviť ako to zariadim,aby to bolo ako tak použiteľné.
Odpovedať
Profilova fotka
@miksoo22 hlavne netreba vesat hlavu riesenie sa najde ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@miksoo22 Zajtra by som Vám to poslala..
Odpovedať
Profilova fotka
@miksoo22 Nie je to až také zlé. Ak pôjde linka k stenám a pod okno stôl (treba užší šírka cca 45 - 50cm) so stoličkami proti sebe popri okne, tak sa to tam v pohode pomestí. Stolovať tam iste nedokáže 8 ľudí. No pre minimálne dvoch to bude úplne v kľude. Popri tých stenách sa zmestí plne vybavená linka.
Odpovedať
linku by som dala klasicky pozdlz tych dvoch stien do L, a pod okno stolik a 2 stolicky.
Odpovedať
Pravdepodobne to poriešine ako na obrázku. Len chceme skrinky až po strop. Pod oknom pult vo výške parapety...
Odpovedať
Ešte by som Vás chcel poprosiť o tip na niekoho kto mi spraví kuchyňu na mieru za rozumnú cenu. Bývame v BA
Odpovedať
Profilova fotka
@miksoo22 Už som to tu spomínal, skúste Vobyt Komárno pán Obert. Chodia myslím montovať aj do BA.
Odpovedať
@durim ďakujem za tip. Skúsim ho kontaktovať
Odpovedať
@miksoo22 stiahni si z www.alno.de kitchenplanner a zacni kreslit. Uvidis, ze nieco vycarujes. Obzvlast ak chces kuchynu na mieru a atypicke skrinky je pre teba idealny, lebo na rozdiel od inych kuchynskych planovacov si vies menit rozmery skriniek podla seba. Na zakladnu predstavu si vies spravit aj nejake navrhy povrchov, aj ked v takej mini-pidi kuchynke by som volila svetle korpusy a biele alebo kremove dvierka.
Odpovedať
Profilova fotka
@miksoo22 Takto: https://www.facebook.com/Kamenarkosic...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?