Ako vylepšiť starú kuchyňu

Dobrý večer prajem, chcela by som sa poradiť s niekým, kto si prerabal kuchyňu tak, aby sa účet nezblaznil :-D a aby to aj nejak vyzeralo. Najprv som chcela skrinky natrieť farbou, ale obávam sa, že by to nebolo dobré. Našla som aj takú možnosť, že iba niektoré skrinky olepili tapetou. Skúšali ste už tapetovat alebo natierat kuchynu alebo iný nábytok? 😊 Alebo by mi niekto poradil ako by som mohla mať z tej mojej "novú" kuchyňu. :-) na fotke je terajší stav, páči sa mi keď sú horné a dolne skrinky rôznej farby, (ta modrá s hnedou je tiež pekná ) na ďalších obrázkoch sú farby aké sa mi páčia(našla som aj tapety farieb na obrázku ), prípadne aká farba sa hodí ku nášmu odtienenu, myslela som,že na niektorych moze byt modra tapeta? uvítam dobre rady a nápady, preferujem vidiecky štýl. Vopred ďakujem 😚
Odpovedať
Tapetu by som nedavala,ta sa rychlo obsucha na pouzivanych miestach. Ak chces lacno nove dvierka,prestriekaj sprayom a vymen uchytky. A taktiez vymen pracovnu dosku,to tiez urobi pekny efekt. Pripadne premaluj farbou,ale nenatieraj stetcom,ale kvalitnym valcekom.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak máte FB https://www.facebook.com/Domov.cz/pho...
Odpovedať
kup rustik listy alep na stare dvere a mas vidiecky styl, potom iba natres valcom alebo najlepsie streknes wagner pistol staci, nebude to sice origos ale hadam to nico vydrzi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?