Ako sa udržuje pracovná doska - dub bardolino?

Ak niekto mate - poprosim o info. Dakujem.
Odpovedať
@janulka3210 my ju ideme dat do kuchyne, je nejaky problem, ze sa na to pytas? podla mna sa udrzuje rovnako ako vsetky ine prac dosky
Odpovedať
aj my ju ideme dať, len neviem akú podlahu k tomu ladiť, poraď čo dávaš ty
Odpovedať
@evabil my sme kupili akciovu v hornbachu a k tomu prisposobili kuch linku
Odpovedať
my uz mame kupenu dlazbu paradyz - arkesia begie = bezova, svetla, ja rozmyslam, ze korpus, doska a olemovanie by boli z toho bardolina a dvierka nejake olivovozelenkave alebo vanilkove ak sa take nenajdu. a vy? pytam sa, lebo doteraz som mala dosku ciernu a svetla je teda zmena:)
Odpovedať
@janulka3210 :) podla mna sa udrzuje rovnako :) my si davame biele leskle dvierka
Odpovedať
aj my biele lesklé dvierka
Odpovedať
aj @milan23 bude mat take farebne prevedenie ;)
Odpovedať
Zatiaľ máme rok bielu linku - lesk a pracovnú dosku dub bardolino a som spokojná, veľmi sa mi páči. Máme v tomto dube aj stôl a aj boky linky. Ale tých dosiek je zrejme viac, nemusia sa celkom podobať, záleží od výrobcu, akého máme my neviem, pretože sme ju museli meniť, tak stolár reklamoval výrobnú chybu, ale zatiaľ je to v poriadku. Odporúčam.
Odpovedať
Dakujem. A este sa opytam - tu co som videla ja - je taka strukturovana (nieco ako jemne 3D). To som myslela z hladiska udrzby.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
@katka888 ahoj my sa s manzelom tento rok chceme ist pozriet do hornabchu (niesme z ba) a chceme si tam pozriet pracovne dosky .. tu co mas ty sa mi velmi paci .. kolko stal bezny meter ..a este sa chcem opytat ako tam vyzeraju tie prac. dosky .. lebo my ju potrebujeme na ostrovcek ale iba 60ku ... ze ci je zacistena z oboch stran alebo iba z jednej a z druhej je vidiet ta drevotrieska? .. dakujem
Odpovedať
@evabil Aj my budeme mat taku a myslim ze sa bude udrziavat rovnako ako vsetky ostatne.. A podlahu asi dame biely dub :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?