Odpoveď na príspevok od 1961stefan:
Aké spotrebiče by ste odporúčali do novostavby ? … @1961stefan normalne renomovane znacky bezne predajne. Studovat recenzie tie vela napovedia zvycajne. Nesiel by som do najnizsich cenovych hladin pokial nie som silne obmedzeny rozpoctom. A kludne by som sa neupinal na jednu znacku som odporca trendu vsetko v jednej znacke 😁Odpoveď na príspevok od 1961stefan:
Aké spotrebiče by ste odporúčali do novostavby ? … @1961stefan pokazi sa vsetko, tak by som vyberal taky, na ktory mi da predajca co najdlhsiu predlzenu zaruku. Vyhol by som sa BEKO po mojej viacnasobnej zlej skusenosti.Odpoveď na príspevok od rkorba:
@1961stefan pokazi sa vsetko, tak by som vyberal … @rkorba BEKO niéééééééééééééé,tak ako píšeš, hoci majú najlacnejší servis / ND/...Odpoveď na príspevok od 1961stefan:
Aké spotrebiče by ste odporúčali do novostavby ? … @1961stefan Môj syn v prvom dome nakúpil všetko od Bosch, teraz pred 2mesiacmi predali dom, kúpil sa iný, a zariadil si ho spotrebičmi od AEG... Nevesta piekla prvý raz, v rúre od AEG, ale mala výhrady že bol lepší Bosch čo sa týka pečenia, a vybavenia rúry, nakoľko bočnú chrómové lišty boli veľmi tesné na plech a ťažko sa vedel posúvať.. Ale keď sa pokazila rúra od Bosch, servis si vypýtal nemalú čiastu za výmenu ovládania..Samozrejme si môžeš kúpiť Miéle, ale je to iná pálka, a v prípade servisu sa môžeš čudovať za opravy.... Pozri si recenzie a svoju peňaženku na čo máš a budeš vidieť... Spotrebiče sú tak na 5-7rokov na to nezabudni...Odpoveď na príspevok od 1961stefan:
Aké spotrebiče by ste odporúčali do novostavby ? … @1961stefan pointa tu zaznela, len by som ju opakoval: V dnešnej dobe je to prašť jako uhoď (z dažďa pod odkvap).. Drahé značky ti dnes bohužiaľ negarantujú kvalitu v zmysle "radšej si priplatím, aby som dostal kvalitu a spotrebič bol bezporuchový a vydržal dlhšie". Používam rovnaké hodnotenie ako u krasokorčuliarov: najnižšiu a najvyššiu známku zásadne ignorujem. V praxi to vyzerá tak, že ignorujem všetky shitové značky (BEKO) a všetky fajnové drahé značky. Takže mi zostane stred, z ktorého vyberám. Zároveň mám "dvorných" výrobcov, aby som sa nemusel za každým stresovať a 2 týždne zisťovať / porovnávať informácie a vyberať. Napríklad pračka - vždy kupujem Whirpool. notebook - zásadne Asus.. atď atď..Odpoveď na príspevok od kuracinarez:
Viete odporucit konkretnu varnu dosku sklenenu na… @kuracinarez tak,co sme vcera kupovali,tak na mriezkach su diery a na platni take stuple a vobec sa to nehybe,ani nic.Odpoveď na príspevok od emilia25:
@kuracinarez tak,co sme vcera kupovali,tak na mri… @emilia25 aka znacka a model?Odpoveď na príspevok od kuracinarez:
Viete odporucit konkretnu varnu dosku sklenenu na… @kuracinarez gorenje je platna a Candy ruraOdpoveď na príspevok od 1961stefan:
Aké spotrebiče by ste odporúčali do novostavby ? … @1961stefan Najlepšie nové a z riadneho obchodu. Máš istotu 24-mes. záruky 😉Odpoveď na príspevok od petersd:
@1961stefan Najlepšie nové a z riadneho obchodu. … @petersd ak za "riadny obchod" považuješ aj eshop, tak súhlas.Odpoveď na príspevok od petersd:
@1961stefan Najlepšie nové a z riadneho obchodu. … @petersd vies co,my sme chceli najskor,ze z alzy sme mali objednane ale tam kazdy den,ze zajtra,zajtra,zajtra.Tak sme to zrusili a kupili z obchodu.Odpoveď na príspevok od foox:
@petersd ak za "riadny obchod" považuješ aj eshop… @foox hej, e-shop ešte radšej, než kamenný. Máš 2-tyždennú možnosť vrátenia, ktorú musia zo zákona akceptovať. V kamennom je to len ich dobrá vôľaOdpoveď na príspevok od emilia25:
@petersd vies co,my sme chceli najskor,ze z alzy … @emilia25 dovolím si opraviť Tvoje vyjadrenie. Spravne to malo byť: "... a kúpili zme z obchodu, čo tam momentálne mali..." 😅Odpoveď na príspevok od petersd:
@emilia25 dovolím si opraviť Tvoje vyjadrenie. Sp… @petersd a presne tak,ale tak vzdy sa da aj tam objednat,alebo si objednas cez net,a dovezu ti to na predajnu tam to zaplatis.Ale ano kupili sme to,co este mali na sklade.Alebo vystavene ako ruru.Odpoveď na príspevok od emilia25:
@petersd a presne tak,ale tak vzdy sa da aj tam o… @emilia25 objednas cez net,a dovezu ti to na predajnu tam to zaplatis? Prečo nie rovno domov?Odpoveď na príspevok od foox:
@emilia25 objednas cez net,a dovezu ti to na pred… @foox aj to,aj taka je moznost ako som pisala.Odpoveď na príspevok od foox:
@emilia25 objednas cez net,a dovezu ti to na pred… @foox .... lebo domov bude poštovné o 3 € drahšie 🤣🤣🤣Odpoveď na príspevok od petersd:
@foox .... lebo domov bude poštovné o 3 € drahšie… @petersd Ano,ale do 30kg,ked to je viac tak min.15e.Ked nema daleko predajnu tak vyzdvihnutie je lacnejsia volbaOdpoveď na príspevok od kuracinarez:
@petersd Ano,ale do 30kg,ked to je viac tak min.1… @kuracinarez aj ja to tak robím. Babka k babce, budú kapce.. V poslednej dobe sa mi opakovane stáva, že balík z Alíka mi hodia do Alza-boxu pol km ďaleko (kuriér s hnedými autami a oranžovým nadpisom).Odpoveď na príspevok od gadefox:
@kuracinarez aj ja to tak robím. Babka k babce, b… @gadefox Ide aj o to,ze nadrozmerne baliky nedaju na vydajnu alebo uz vobec nie do boxov.Ked pride kurierska sluzba a niesi doma,tak je dalsi problem.Preto vidim ako vyzdvihnutie na predajni za idealny sposob,pokial to nieje pracka,chladnicka,alebo nie je predajna daleko.Odpoveď na príspevok od kuracinarez:
@gadefox Ide aj o to,ze nadrozmerne baliky nedaju… @kuracinarez xxl box je iba jeden na slovensku,co mi napr.vyhodilo.A mozno casom aj tieto boxy budu vsade ako celkovo boxy.Odpoveď na príspevok od emilia25:
My sme vcera kupili opät vstavanu ruru a vstavanu… @emilia25 používaj el. rúru , nemáš v nej splodiny z horenia plynu a dá sa lepšie regulovať môže ohrievať i s vrchu alebo gril, najlepšie k nej i vhodné plechy a k značkám musíš mať šťastie , lebo i tá naj sa kazí posledne som kúpil Whirpol dala sa cez net predlžiť záruka na 5 rokov, treba zadať SN,no závada už po 2 mesiacoch výmena celej elektroniky,následne nežmýka a predhádzajúca Whirpolka išla 10 r bez závadOdpoveď na príspevok od gadefox:
Áno, riešim pár € za dovoz a preto som nikdy nepo… @gadefox tak ich preplatíš na predajni