40cm umývačka v kuchyni IKEA - skúsenosť s montážou

Profilova fotka
Má niekto skúsenosť s montážou 40 cm umývačky do kuchyne IKEA? Podľa webu to vyzerá, že z vlastných spotrebičov 40 cm umývčku ani neponúkajú, inak by som nevymýšľala a vzala rovno tu ich...
Odpovedať
1
2
https://m.ikea.com/sk/sk/catalog/prod...
Odpovedať
Profilova fotka
@franz666 je to 45 umyvacka
Odpovedať
Profilova fotka
Mam pocit, ze 40tku som ani v zivote nikde nevidela. :-) Je bud 45 alebo potom 60 ak ma moje znalosti neklamu :-)
Odpovedať
@silviajak1 neklamu ta, je to tak. 40-tku nikde veru nezozenie! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@franz666 viem, ze otazka je ina, ale ak mas co len minimalnu moznost 60ky, 45ku neber...
Odpovedať
Profilova fotka
@franz666 pretoze sa do nej v podstate nic nesprace.
Odpovedať
Profilova fotka
@franz666 to znamena, ze nemas npr. ziaden vacsi hrniec, ziaden plech do rury a planujes tento stav na dalsich 10 rokov ?
Odpovedať
@majkoj My mame 45ku uz 4 roky, sme traja a bohate staci.. Nevarime sice tolko, ale ked sa chce tak sa pusti aj 2 x za den. NEvies ci ta pani vyvara o 100 - 6, alebo tiez len standard..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@lubomird nuz my mame 60ku, sme 3ja a casto sa ani tam vsetko nesprace a to teda nevyvarame vobec. Ked sa vacsia nesprace, plne to chapem, ale umyvacka sa obycajne nekupuje na par rokov a tych 15cm navyse casto nie je problem. PS: sprace sa do 45ky vobec plech na pecenie ?
Odpovedať
@majkoj to neviem :-D asi to manzelka rucne..
Odpovedať
Profilova fotka
@lubomird aha, cize mozno by pani manzelka mala na vec trochu iny nazor :-p .
Odpovedať
@majkoj tak velky plech sa pouziva 5 x do roka :-P male lechy sa mestia..
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
podla mna aj 45 staci pre normalnu rodinu, ktora zbytocne nemina riad... ako vsak 45 je bezne na nejakych 10 suprav nie? to by malo stacit
Odpovedať
Profilova fotka
My sme dvaja. Na byte sme mali 60-ku a tu v dome už bola 45-ka. Zistila som, že nám stačí aj tá užšia, ale už sme doma iba my dvaja s mužom. Som spokojná a v prípade poruchy mi nebude vadiť, že tam širšiu nedám. Akurát si vyberiem takú, čo má nejaký display. Teraz totiž ani srnka netuší, v akom bode sa umývanie nachádza a kedy mu bude (alebo je) koniec. Ak máte miesto, berte 60-ku. Z toho dôvodu, že v užšej sú kratšie lopatky (prierez je obdĺžnik, nie ideálny štvorec) a potom môže nedostatočne umyť riady vpredu a vzadu. Hĺbka umývačky je totiž štandart. Ja osobne ukladám špinavšie riady do stredu košíka a k okrajom tie "čistejšie".
Odpovedať
@majkoj tak my mame 60 a hrnce, panvice a plechy tam nedavam pretoze je to uplne zbytocne. Podla mna im 45 bude uplne stacit.
Odpovedať
@marcks ktorá zbytočne nemíňa riad, toto ma pobavilo trochen :-) Každý podľa seba, napríklad moja žena je na riad šetrnejšia, ja nie, keď varím. Čiže ja som zástancom skôr väčšej umývačky. Problém s naplnením doposiaľ nebol a myslím, že v dome duplom nebude. Radšej väčšiu a naplní sa raz ako menšiu a viackrát ju púšťať
Odpovedať
Profilova fotka
@ajana1 naco mi je umyvacka, ked tie najspinavsie veci musim cistit rucne ? 60ka umyje cokolvek co umyje 45ka, naopak to neplati. Moderna 60ka nebude mat ovela vyssiu spotrebu elektriny ci vody ako 45ka. Ale 45ka ktora musi ist na 2x ano... Tak aku nevyhodu ma 60ka ? Opakujem, ak sa nesprace , chapem, radsej 45ku ako ziadnu...
Odpovedať
@majkoj joooj lenze nase riady do umyvacky ani nemozu a umyvaju sa raz dva iba horucou vodou ;) nuz a je to na kazdom uvazeni ci chcu 60 alebo 45. Kebyze sme len dvaja s manzelom tiez by nam stacila 45.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak my máme 60 a dvom nám nieje problém ju zaplniť za jeden deň. Manželka varí pravidelne, sem tam napečie. 45 by som nechcel ani náhodou, pri projekte som rátal automaticky s 60. 60 má presne rovnakú spotrebu ako 45 ale umyje viac naraz - lepšie sa to do nej dá naskladať a efektívnejšie umýva už len kvôli tvaru. . Dokonca do nej zmestím aj rošt z plynového grilu.
Odpovedať
Mala som kedysi na byte 45ku. Bola fajn. Hlavne mala vyborne usporiadanie tych kosikov, potom ked som si kupila domov 60tku Electrolux, tak to usporiadanie ma ovela horsie a na zaciatku som mala pocit, ze tam nezmestim viac veci ako do tej 45ky. Casom som sa naucila lespie tie veci rozmiesntovat. Ale 45ka by mohla bohate stacit.
Odpovedať
@franz666 ved pre samého je umývačka zbytočný luxus,čo tam väčšinou len prekáža, i keby si varila nemáš tam pomaly čo dať
Odpovedať
@duzu ja som sama, uz roky mam umyvacku 60cm, a neviem si uz predstavit byt bez nej. oblecenie tiez neperiem v potoku :-) ziaden luxus, len dalsi pomocnik v domacnosti.
Odpovedať
@manilla to zbieraš do nej špinavý riad za 3 dni , či varíš pre regiment, práčku mám dúfam tiež tú najväčšiu budeš prať 1x za čas
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?