Krbová vložka_

Profilova fotka
Dobrý deň, má niekto skúsenosti? Krbová vložka LUCY 14 SLIM BS ľavé presklenie
Odpovedať
1
2
5
Konkrétne s týmto typom nemám skúsenosť, ale s rohovou krbovou vložkou áno, tak ak by ťa niečo zaujímalo kľudne sa pýtaj.
Odpovedať
Profilova fotka
@kunver Rozmýšľame nad rohovou krbovou vložkou alebo čelnou s jedným sklom. Čo podľa teba je lepšie ?
Odpovedať
@zuzana_bunganicova rohova krbova vlozka vyzaruje teplo do dvoch stran, je ju vidiet z dvoch stran, zda sa byt vzdusnejsia, priestrannejsia, niekedy krajsia ako obycajna. K zapornym strankam patri to, ze ked nahodou praskne sklo, tazsie sa zhana, resp. je drahsie, v pripade, ze je to jedno ohybane sklo.
Odpovedať
Profilova fotka
@epto rozmýšľame skôr nad rohovou teda, len sa nevieme rozhodnúť do akej značky ísť, Kratki alebo Defro Home?
Odpovedať
@zuzana_bunganicova Pozerala ste na romotop ?
Odpovedať
Profilova fotka
@jfilip Áno pozerali sme, len dodacia lehota je vyše roka :/
Odpovedať
@jfilip napr https://www.krb-pec.sk/3022-romotop-h...
Odpovedať
@zuzana_bunganicova v kosiciach ju maju skladom
Odpovedať
zadravim ked rohova vlozka tak sklo z 2 kusov !! mne prasko to co bolo v jednom kuse 2 krat a sklo 1300€
Odpovedať
Profilova fotka
@caliano11 nesúhlasím.. ak praskne sklo bez mechanickej "pomoci", tak je na chybe konštrukcia dvierok, resp. to ako sa samotné sklo ohýba pri jeho výrobe. Aj to má vplyv na prípadné prasknutie.. sklo samé od seba nemá prečo prasknúť..
Odpovedať
@zuzana_bunganicova rohová vložka sa umiestňuje do rohu miestnosti, má kosoštvorcový tvar , šírka vpredu je väčšia ako šírka vzadu, vtedy je najlepšie len jedno rovné sklo, ak by som chcel viac skiel vyberám vložku podľa toho kam ju chcem umiestniť , môže byť v stene sklo soboch strán pre 2 miestnosti, ak len pre jednu miestnosť môže mať sklá i s 3 strán, vpredu a 2 bočné dvojsklá, sklám z rohom by som sa vyhol jednak z dôvodu praskania ak sa zle upevnia ked sú z dvoch kusov, naviac sa v rohu najviac začierňuje, jedno rohové s ohybom v jednom kuse taký problém nemá
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzana_bunganicova My máme skoro všetky rohové vložky skladom s 5 ročnou zárukou.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@deltako a ceny máte tiež ?
Odpovedať
Profilova fotka
@caliano11 ročne urobím niekoľko desiatok rohových vložiek s ohýbaným sklom, žiadne nepraskne,,, Neviem, čím to je... No a aj keby prasklo, 1300€ nestojí ani to najväčšie v ponuke...
Odpovedať
@zuzana_bunganicova nepoznam tie znacky, my mame Romotop s ohybanym sklom" https://www.modrastrecha.sk/blog/epto... ohen uz zopar krat plapolal, sklo drzi.
Odpovedať
Profilova fotka
@epto a aký typ romotopu?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzana_bunganicova Nižšie nájdete vložky s otváraním do boku: https://www.krby-deltako.sk/krbove-vl... a s výsuvnými dvierkami: https://www.krby-deltako.sk/krbove-vl...
Odpovedať
@zuzana_bunganicova Romotop ANGLE L2GS ale uz sa nevyraba https://www.romotop.sk/sk/produkty-vy...
Odpovedať
@zuzana_bunganicova rohová je podľa mňa zaujímavejšia a záleží aj kde krb bude umiestnený, ako to ukáže, my neľutujeme, že sme išli do takéhoto typu, práveže také klasické len s presklením zpredu to nás moc neoslovilo.
Odpovedať
Profilova fotka
@kunver A akú značku máte?
Odpovedať
@zuzana_bunganicova máme Deltako, robili nám to komplet, aj obostavbu, aj krbovú vložku doviezli. Fajn je keď si môžeš ísť tie krby pozrieť, aby si videla, čo by sa ti páčilo, aké otváranie zvoliť a všetko, lebo iné je keď vidíš len krb niekde na nejakom eshope, dáky obrázok.
Odpovedať
Profilova fotka
@kunver Aj krbovú vložku doviezli??? Tak to sú iné služby... My len postavíme krb a zákazník si krbovú vložku musí na chrbáte priniesť 😎
Odpovedať
@reward tak to vám gratulujem 🙂
Odpovedať
2 krat som to menil neodporucam v jednom kuse krbari najmudrejsi ale ked zavolam na cenovu ponuku tak 800 dvierka plus 350€ robota a samozrejme doprava z riti materinej 1€/ km Sefe za kolko mi to spravite ? 300€? hahahahah
Odpovedať
mam rohovu cca 10 rokov (BEF), ohybane sklo. Praskla mi 1x, riesil som to ako poistnu udalost, uplne bez problemov. Cena vymeny bola cca 350E so vsetkym. Bolo to v roku 2018, takze ceny mohli ist hore. Ponukali mi aj sklo z dvoch kusov, ale vizualne sa to s ohybanym sklom podla mna neda porovnat.
Odpovedať
@zacik vyzerá to krajšie keď je ohýbané, to je fakt, čo bolo príčinou toho prasknutia? To sa ti stalo počas kúrenia?
Odpovedať
@kunver nestalo sa to pocas kurenia plus zaroven sa nikto nepriznal ze do skla omylom vrazil. Kedze to bolo cca 6 rokov po instalacii vlozky, tak mi vyrobca povedal ze to bola pravdepodobne vyrobna vada. Poistovna preplatila uplne bez akychkolvek problemov/otazok tak som neriesil a zaroven som ani neuvazoval nad sklom z 2 dielov. Nove sklo mam od 2018, je pravda ze vlozku pouzivame uz pomenej, ale zatial drzi. Takze za mna urcite ohybane.
Odpovedať
@zacik Ejha. Mne rupla zadná liatinová zástena v teplovzdušnej krbovej vložke a poisťovňa dala vyjadrenie, že opravy spôsobené výrobnými vadami materiálu poistka nepokrýva.
Odpovedať
Profilova fotka
@toky1 to sa ti stalo pocas kurenia? Pri liatine som pocul, ze sa taketo veci stavaju, aj preto som vybral ocelovu, tam by nieco taketo hrozit nemalo. Teda dufam, no zatial je vsetko OK.
Odpovedať
@medardo Netuším kedy sa mi to stalo. Až pri čistení som si všimol trhlinu na tom pláte.
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?