Firma na vyvložkovanie komína - Martin a okolie

Potrebujem vyvložkovať starý 70 ročný komín,ktorý je v pivnici z betónu a potom vedie na podlažie kde sa láme v podlahe teda nie je rovný ma spolu cca 9m. Potrebujem poradiť firmu na vyvložkovanie čo by zvládla aj danú komplikáciu som z okolia Martina. PS: je nejaký rozdiel medzi danými nerezovými vložkami v kvalite ? napr. 1.4404 vs. 1.4828, resp.zamerať sa na nejakú značku alebo typ ?
Odpovedať
A čím kúriš?Lebo keď uhlím tak sa ti nerezová vložka do pár rokov rozpadne pôsobením kyseliny.
Odpovedať
Drevo
Odpovedať
@canonmp150 Tak to v pohode môže byť.Cenovo to ale vyjde ako výstavba nového komina.Ja som kvôli tomu radsej postavil nový komín pretože starý mal v sebe azbestovú ruru a bol v zlom stave a jeho oprava by bolo moc drahá.Nový komín s vetracou šachtou+praca+likvidácia starého 7m má vyšla 1050 eur.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Frézovať komín može len kominár takže podľa toho aj hladajte obyčajný živnostník, alebo firma na to nemám oprávnenie a robí to na čierno, ak vyhoríte a nebudete mať revíziu, alebo doklad nie od kominára môže sa vám stať že nedostanete od poistovne nič, takže hladajte dôklade kto vám to bude realizovať, nie všetci majú na to oprávnenie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?