Odpoveď na príspevok od japlavaren:
ahoj, kupili sme RD ktory ma zumpu asi 80m od p… @japlavaren fekal ma vlastne cerpadlo, nepotrebujes ho.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@japlavaren fekal ma vlastne cerpadlo, nepotrebuj… @sousedekovci89 samonasávacie čerpadlo fekála nemá šancu vytiahnuť žumpu na dĺžke 80m s prevýšeným 10m.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@japlavaren fekal ma vlastne cerpadlo, nepotrebuj… @sousedekovci89 fyzika nepustiOdpoveď na príspevok od kejsix:
@sousedekovci89 fyzika nepusti @kejsix @stevo79 tych 80 metrov som prehliadol moja chyba 😃Odpoveď na príspevok od stevo79:
@sousedekovci89 samonasávacie čerpadlo fekála nem… @stevo79 Fekál = hovnocuc, nemá čerpadlo, cez ktoré by išli hovienka, ale vývevu. No nič na tom nemení to, čo si napísal, že z 10 m hĺbky nevytiahne. (a k tomu ešte 80 m)Odpoveď na príspevok od petersd:
@stevo79 Fekál = hovnocuc, nemá čerpadlo, cez kto… @petersd To je milé, že práve hovnám rozumieš 😂 Takže fekál vytvára podtlak v nádrži odsávaním vzduchu a tým naťahuje splašky? Zaujímavé, to sa hodí v živote.Odpoveď na príspevok od kejsix:
@petersd To je milé, že práve hovnám rozumieš 😂 T… @kejsix Už som videl aj strelenú nádrž - implóziou... rana jak z dela. Pritom nádrže fekálov sú z plechu hr. 10 - 12 mm.Odpoveď na príspevok od japlavaren:
majstrovi fekalnikovi som volal ako prve. do dlzk… @japlavaren Súdiac podľa parametrov, s týmto čerpadlom ani fekál nepotrebuješ. Ono Ti to načerpe do hociakej uzavretej kade 🤣Odpoveď na príspevok od japlavaren:
ahoj, kupili sme RD ktory ma zumpu asi 80m od p… @japlavaren a ešte jednoduchšie -KČOV