Asi upchate potrubie alebo tlak

Mam takyto problem že ked sa napr. kupem a idem vypustit vanu tak voda stoji a nechce odtiect a po čase zrazu to rychlo odtečie a to iste robi aj zachod, mi pride ako keby tam bol nejaky tlak plus predtym nam to nerobilo odkedy mame COV od vtedy je ten problem logicky by to nemalo robit, je rozdiel žeby to vobec neodtiekalo ale napr. 5-10 sec nič a zrazu bum voda preč.
Odpovedať
takto mi to robilo ked som mal upchate potrubie do zumpy, splachol som a voda v polovici WC a zrazu to vcuclo ako nic. prebehol som potrubia tryskou a slape to ako hodinky. ale planujem toto iste spravit aj s odtokmi zo sprchy a umyvadiel, lebo to robi podobne veci ako pises.
Odpovedať
@miselito ale toto nechapem jedno koleno je iba po celej trase čo idu vonku rury a sa to vie upchat keby bolo raz upchate by logicky vobec nemalo to fungovat ale tiež si myslim že bude ten problem, ale to je sranda že toto najviac robi iba v zime vlete žiaden problem, alebo ked splachnem a vo vani začne tak slabo vyhadzovat vodu.
Odpovedať
@milan_dzuris ak máš WC kanál napájané zo zadu na spodok použi harmoniku a sprav menší uhol ako 90 alebo hladké koleno ale tebe to robí až spoločné koleno tak na menší uhol priemer 100 zvislé a vodorovné mám 200 s miernym spádom je tam stále vzduch
Odpovedať
@milan_dzuris mne to robilo v sprchovom kute v odtoku, ze ked som pustal vodu v umyvadle v kupelni tak "vyzblnkavalo" z odtoku...som tam nasypal Sifo granule a zalial vodou a pomohlo, vycistilo to.a ked som isiel pozerat do pivnice do sachty, aky kentus z toho vyplavilo, tak normalne cierna pasta odtial isla.
Odpovedať
@miselito ja potrebujem niečo BIO mam COVku
Odpovedať
@milan_dzuris jaaaj ano pisal si hore..tak potom inym sposobom precistit.tym by som zacal
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?