Odpoveď na príspevok od mgx:
@rkorba znacka zarubne? nepamatam si taky pripad. @mgx Tusim Centurion Nicea, nie su "papierove" ale z takeho tazkeho lisovaneho droliveho papiera :-)Odpoveď na príspevok od rkorba:
Caute, riesil niekto stale sa uvolnujuce sroby v … @rkorba Veď namáčaj skrutky do nejakého lepidla, silikónu, či čohokoľvek a pritiahni. Neboj, keby si niekedy potreboval, tak ich dobrým šroubovakom vyskrutkuješ.Odpoveď na príspevok od rkorba:
Caute, riesil niekto stale sa uvolnujuce sroby v … @rkorba riesim to iste nonstop 🤣 akurat ina znacka. Zatial kazdy pokus (sparatko a podobne) len docasne riesenie.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@rkorba riesim to iste nonstop 🤣 akurat ina znack… @sousedekovci89 Tiež som to kedysi riešil, ale pomohlo to, čo uvádzam vyššie. Skrutka do Duvilaxu a bolo po probléme.Odpoveď na príspevok od petersd:
@sousedekovci89 Tiež som to kedysi riešil, ale po… @petersd Ešte lepšie je, keď dierku "inpregnuješ" sekundovým lepidlom (tekutým)... V savých podkladoch ideál.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@petersd Ešte lepšie je, keď dierku "inpregnuješ… @frantisekca Hej, len potom napr. Duvilax sa lepšie zlepí s materiálom a v prípade potreby skrutku už asi nevykrútiš von... Ja "neimpregnujem "ničím, drží to dobre, skrutka sa nepovoľuje, ale keď ju napr. potrebuješ vybrať von, tak odpor skrutkovačom prekonáš a skrutku vyskrutkuješ.Odpoveď na príspevok od rkorba:
Akurat som to bol znovu utiahnut a zistil som ze … @rkorba Aké poučenie z toho plynie? Nedávať mladým nič robiť, lebo to dohebú na prvý pokus a potom aj tak Ty to musíš komplikovane dávať do poriadku. Radšej popitchuj, ponadávaj na dnešnú lenivú mládeš a urob to sám. Vyhneš sa kopcu komplikácií. (a Tvoj mladý si za ten čas v kľude početuje na mobile)... A každý spokojný.... 🤣🤣Odpoveď na príspevok od petersd:
@rkorba Aké poučenie z toho plynie? Nedávať mladý… @petersd Sam za hodinu so synom za 3 :-) ale nemozem ho nechat na pospas doby, lebo z neho vyrastie nepouzitelny blb a preto ho zapajam do chlapskych veci aj ked prichadzam o psychicke zdravie 😬Odpoveď na príspevok od petersd:
@frantisekca Hej, len potom napr. Duvilax sa lep… @petersd Odkedy som sekundovým prilepil hajzľovú kefu, tak drží 😂. Dal som lepidlo, jemne poprášil soľou a nehne sa.Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
Vybrat skrutku odmerat kupit dlhsiu ideal spax ..… @wolodymyr a už budeme aj ku zárubniam dokúpovať momentové kľúče (skrutkovače) 😁Odpoveď na príspevok od petersd:
@wolodymyr a už budeme aj ku zárubniam dokúpovať … @petersd iba ked to tahas ako rumun.Odpoveď na príspevok od petersd:
@wolodymyr a už budeme aj ku zárubniam dokúpovať … @petersd to nemám ani ked mením pneumatiku , jedine skákať na kľúčOdpoveď na príspevok od duzu:
@petersd to nemám ani ked mením pneumatiku , jedi… @duzu To je preto, lebo človek s praxou vie koĺko a ako silno ťahať