Premalovanie dveri

Dobrý deň potrebovala by som niekoho kto by mi vedel poradiť, pripadne aj spraviť. Mame 10 rokov vnutorne dvere biele. Časom dosť zazltli. Potrebovala by som ich premalovat,prostriekat aby boli belsie. Alebo je najeky pripravok co by to aspon ciastocne vycistil? Vie mi s tym niekto prosim pomoct? Najrealnejsie ako to asi vyzera je tk na tej prvej fotke s tym vypínačom. Dakujem
Odpovedať
to sa udeje vsetkemu bielemu, biela proste casom zazltne. najlepsie asi budes mat, ked ich premalujes, lebo vycistit sa to asi nebude dat nicim do povodneho stavu.
Odpovedať
A su tie dvere laminatove, tazko ich niecim pretries tak aby to bolo aj pekne aj trvanlive. Da sa pouzit akrylova farba, ale trvanlivost nateru je dost problematicka
Odpovedať
asi najdlhšie ostane biela ak sa tam nalepí umývateľná tapeta, tapety mám tiež ale nie biele, biele ale všetke steny, pre farebnú kombináciu so zariadením a treba zabrániť prášeniu zvonku i zvnútra, niekedy stačí premaľovať len jednu stenu napr pri sporáku, nemusí sa hľadať správny odtieň, ktorý časom bledne
Odpovedať
Ževraj by sa to malo dať vyčistiť peroxidom, ale to neradím, neviem, ako to funguje a či to vôbec funguje.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jana1009:

Dobrý deň potrebovala by som niekoho kto by mi ve…
@jana1009 ako si to vyriesila nakoniec?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rencipo:

@jana1009 ako si to vyriesila nakoniec?
@rencipo zatiaľ nevyriesila
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?