Kvalita interierovych dveri PORTA DOORS v dekore Portadur

Zdravim, Portadur je podla vyrobcu aj predajcu lakovana folia, ktora vydrzi "skoro" ako laminat. Vo vseobecnosti je folia ovela horsia ako laminat, avsak je to lakovana, tak neviem. Preto som nervozny z toho ci nebudem sklamany. Mate niekto skusenosti s tymto dekorom? My sme chceli laminat, ale nikde nemozeme najst dekor, ktory by sa nam pacil. Za kazdy nazor dakujem.
Odpovedať
Prosim o radu. Portadur su drevodekory Orech 2, Orech 3, Orech 4, Orech 5 a Orech 6.
Odpovedať
@ppetrov toto by celkom zaujimalo aj mna. Aka je celkovo kvalita PORTADOORS, zvazujem trosku aj INVADIO, tiez polsky vyrobca. Chystam sa kupovat ale CPL co je teraz akcia.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@ppetrov @axterix zrovna sme montovali dvere od porta doors, falcované aj bezfalcové , kedysi sa mi zdali celkom fajn ,ale teraz? dielenske spracovanie 0 bodov, nesedeli uhly na spojoch obložiek , a dokonca ani na kazetách dverí , boli to biele lamino dvere takže všetko bolo vidiet aj z 5 metrov.bezfalc kataastrofa pánty sa nedali doštelovat do boku , a originál nastavenie nesedelo ...invado som montoval pár týždnov dozadu , dielenske spracovanie bolo podstatne lepšie , aj ked celkovo mi pripadá invado kvalitovo pod portou , ale tu mi prišlo podstatne nad...tak či tak obaja výrobci sú klasický polský šuplikanti , hlavne je to vidiet na posuvoch kde je to zlepené a nedokonalé.najradšej preferujem český masonite tam som sa vždy stretol s vysokou kvalitou
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?