Kde sa dajú kúpiť japonské posuvné panely?

Profilova fotka
Kto mi poradí nejakú predajňu alebo internetovú adresu , kde sa dajú kúpiť? som z Piešťan
Odpovedať
ja ich mam z ikea ale som sklamana :-( dali sme sa ukecat na hotovy komplet a nielenze sa nam prehyba ale tie panely sa dokonca odlepili... ikea ma totiz dva systemy... my sme kupili ten horsi "division" a to je komplet sada s dvojkolajnickou a uchytenim na stenu (nie na strop, ak potrebujes o strop, tak si treba kupit osobitne stropne uchytenia) a su tam aj 4 kolajnicky, na kt. sa latka uchyti na pas sucheho zipsu... ten suchy zips sa prilepi k latke... a tam je kamen urazu u nas... suchy zips drzi ale ta lepiaca cast neunesie vahu zavesu a uz sa nam dva odlepili a treti uz cakame ze sa odlepi... preto pri najblizsej navsteve v ikea kupime ten druhy system "kvartal" - tam si ale treba naskladat co potrebujes... kolajnicky osobitne (tam je trojita), uchytenie do steny ci stropu, vrchnu a spodnu kolajnicku na zaves.
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.d-interior.sk/japonske-pos...
Odpovedať
Profilova fotka
daaaakujem. už som ju raz našla, ale nauložila :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem za tip
Odpovedať
a co poviete na japonske posuvne panely pred obycajne (nie francuzske) okna dokonca s radiatormi pred nimi? ako to vyriesit? dat ich az po zem alebo len po radiator?a na celu sirku steny?
Odpovedať
Tak na toto sme zvedaví dvaja. Ja mám pod jedným oknom sedačku a pod druhým radiátor. :-)
Odpovedať
stuplik, po radiátor nie, to by bol masaker, japonci musia byť až po zem. V čase kúrenia, by som ich v mieste radiátora nechala poodhrnuté, pristane im to.
Odpovedať
Tak čo nad radiátor či sedačku? :-(
Odpovedať
nerozumiem otázke dodog :-.
Odpovedať
Čo mám dať na okná keď nie japonskú stenu? :-|
Odpovedať
rímsku roletu
Odpovedať
ja som inak videla tu japonsku aj do vysky parapiet - tie boli ale znizene na nejakych 40 - 50 cm od zeme ... parapeta bola rozsirena tiez na nejakych 50 cm - bolo to veeeeeeeeeeelmi pekne, elegantne pri normalnych oknach by to ale fakt asi tak pekne nevyznelo :-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
dai, je pravda, že je to krajšie na velkom francúzskom okne a hlavne ak su vzorovane japonské zavesy ... teraz už pekne robia aj rímske rolety, prípadne vertikalne žaluzie :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?