Aké dvere do WC a kúpeľne?

Ideme prerábať bytové jadro a budeme meniť aj dvere do WC a kúpeľne. Len nemáme žiadnu predstavu, aké by mali byť- drevené alebo z drevotriesky? A zárubne- aké? Môžu byť aj drevené alebo musia byť tie oceľové? ďakujem za rady.
Odpovedať
Profilova fotka
tchan ma do koupelny drevene zarubne a drevene dvere a v pohode....
Odpovedať
Ahoj Karkulko, záleží jen na vás, aké se vám budou víc líbit a kolik budete ochotni investovat, možné je oboje ;-) My máme doma zárubně dřev.obložkové, steně jako v ostatních místnostech.
Odpovedať
Profilova fotka
karkulka, my mame drevotrieskove dvere aj zarubne... aj v predchadzajucom byte sme tak mali, su tam uz styri roky a v pohode... ;-)
Odpovedať
ja som sa zo zaciatku bala drevenych zarubni do kupelne, lebo je tam vlhko, tak aby nam to niekde nenapucalo, aj v pripade, keby sme urobili malu potopu - teda skor deti :) ale vsetci co ich maju tvrdia, ze je to v poriadku, tak sa asi necham presvedcit - asi saj preto aby sme mali vsetky dvere v byte rovnake videla som ale aj velmi dobre posuvne dvere, ktore mali vhodnu stavebnu sirku aj do kupelne ci wc - oplati sa porozmyslat
Odpovedať
Profilova fotka
my máme drevené dvere s lepenou dyhovou fóliou alebo také niečo :-D , sú kombinované s mliečnym sklom :-)
Odpovedať
Já bych se těch dřevěných nebála ani do koupelny. Původně jsem chtěla taky i dřevěné obložkové zárubně, ale nakonec máme klasické kovové natřené na bílo, protože se mi zdálo, že k našim obkladům by se nějak nehodily...Ale jinak by to nemělo vadit
Odpovedať
Profilova fotka
pokial ide o material, my mame v byte tzv. foliovanu MDF-ku, s povrchovou upravou dreva (vyzeraju ako drevene, len do bytu nam odporucili tieto, lebo drevo pracuje a v byte je dost vlhko, zvlast v kupelni)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
jediny trik ako na dvere je poriadny ventilator,nam sa po dlhych rokoch troska vyduli,lebo sme namali ventilator,ale po prerobeni sme si dali vypinac osobitne na ventilator,a teraz hned ako sa ideme sprchovat tak zapinam ventilator,mam foliovane dvere uz druhy rok a nic sa s nimi nedeje.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
je vhodné do WC a kúpeľne aj dvere s presklenim (samozrejme matované sklo) alebo je lepšie mať plné dvere?
Odpovedať
@luciaj to zalezi iba na tom, ake sa viac pacia tebe ;-) ak su priestory za dverami velkoryse, dala by som aj so sklom. ak su vsak miestnosti male, riesila bysom to plnymi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?