Odpoveď na príspevok od jakubach:
Rád by som nadviazal na túto tému resp. či ste ni… @jakubach ako ste to ovladanie nakoniec vyriesili?Odpoveď na príspevok od edopalo:
@jakubach ako ste to ovladanie nakoniec vyriesili? @edopalo Skus knx system, treba sice licenciu na soft, ale stale vychadza najlepsie, pozri voltus.deOdpoveď na príspevok od tom329:
@edopalo Skus knx system, treba sice licenciu n… @tom329 pytal som sa preto, lebo mame doma Home Assistant a spokojnost. Bez licencie a bez tahania kablov, takze spokojna :)Odpoveď na príspevok od uzivatel_neznamy:
Osobne nechapem preco si niektori platia drahe li… @uzivatel_neznamy Z toho mala co poznam Home Assistant sa domnievam, ze hlavnou vyhodou je bezpecnost dat, ktore mame doma.Odpoveď na príspevok od uzivatel_neznamy:
Osobne nechapem preco si niektori platia drahe li… @uzivatel_neznamy suhlasim, nechapesOdpoveď na príspevok od tom329:
@uzivatel_neznamy suhlasim, nechapes @tom329 budem rad ak mi to vysvetlis :)Odpoveď na príspevok od tom329:
@edopalo Skus knx system, treba sice licenciu n… @tom329 KNX je dobry, komplexny a nezavislý na jednom vyrobcovi, co povazujem za najvacsiu vyhodu. Avšak laik to nemá šancu nastavit.Odpoveď na príspevok od wladim:
@tom329 KNX je dobry, komplexny a nezavislý na je… @wladim dnss s pomocou AI, sa okruh ludi co by to zvladli rozsiruje.Odpoveď na príspevok od tom329:
@wladim dnss s pomocou AI, sa okruh ludi co by to… @tom329 tak to prajem veľa šťastia každému kto to skúsi :)