Zariaďujeme byt v Bratislave. Poradíte výrobcov nábytku?

Ahojte! Precitala som si niekolko prispevkov resp. diskusii na tomto fore a velmi ma to zaujalo a chcela by som vas poprosit o rady. Kupujeme byt v novostavbe, stahovat sa budeme v juni do kvazi prazdneho bytu, obzerame sa uz po vsetkom, len potrebovali by sme nejake odporucania na firmy (alebo vystrahy pred zlymi), s ktorymi mate skusenosti, lebo na internete je ich fakt neurekom. Budeme potrebovat prakticky vsetko, ale pre zaciatok spalnu, rolldor a samozrejme kuchynu (ohladom tej som si precitala uz nejake diskusie, ale keby niekto mal este nejaky tip, kludne moze napisat. Takze hlavne by sa nam zisli tipy na firmy, co sa zaoberaju vstavanymi skrinami a aj spalnovym nabytkom. Dakujeme vam velmi pekne za prispevky!!! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@eekie dobre by bolo aby si spomenula odkial si, aby ti mohli odporucat hlavne firmy z tvojho okolia.
Odpovedať
@meamea dakujem, som myslela, ze to nejak ukazuje. Byvame v Bratislave, takze idealne firmy z jej okolia, prip. Nitra odkial pochadzam. vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
no priznam sa, ze taky prehlad v tvojom regione nemam ale mam vela zakaznikov od BA a Nitry takze obcas pocuvam a pozitivne aj negativne prihody... Trosku sa popytam a mozno vediet nejake firmy ktore ano a ktore nie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
creationskrine.com
Odpovedať
Profilova fotka
ja mozem tiez odporucit creationskrine su z Trnavy cize do Blavy to daleko nemaju, realizovali pre mna par vstavanych skrin a knihovnu s pouzitim posuvnych dveri. Za velmi prijemne ceny, z kvalitnych materialov a keby si si nevedela rady tak ti aj vizual urobia, ci celkoveho interieru, alebo len nejakeho kusu nabytku.
Odpovedať
dakujem vam za tipy, budem sa informovat
Odpovedať
a nemate nahodou niekto skusenost so vstavanymi skrinami znacky Komandor?
Odpovedať
Profilova fotka
pozri album .....
Odpovedať
eekie, ja by som ti odporucila konzultovat dobreho architekta - teda neviem aky velky byt mas a kolko chces do neho investovat ... ale cez architekta sa da strasne vela usetrit a interier budes mat v jednotnom krasnom tone ( ak si teda s architektom sadnes ) - nam architekt odporucil tapetarov, nabytkarov, ludi na zavesy etc. ... navrh sme vypracovali spolu, firmy a dohlad nad nimi mal na starosti architekt - firmy pritom neboli z ba ( nabytok nam robila firma zo spisskej novej vsi - s tymi je asi aj najvacsia spokojnost - super kvalita prevedenia a pracanti akych som este nezazila ) - pritom vzdy sme si davali my sami robit este dalsie 2,3 cenove ponuky od inych odporucanych firiem ( od znamych a tak ) a vzdy nam ceny cez architekta vysli ako najlepsie... odpustili sme si nervy nad kontrolou a mame krasny interier... ;-) co sa tyka komandoru - my sme mali vstavane skrine v prvom byte tiez robene nejakou firmou z trnavy, uz sa nepamatam na meno - ale boli ok... lacnejsie ako komandor a vyhotovenie v pohode ( v komandore nam spravili nakres a firma z trnavy za polovicnu cenu vyrobila :-) )
Odpovedať
dai, vedela by si dat kontakt na toho architekta? D
Odpovedať
a najde sa aj tu na stranke nejaky dizajner, architekt?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?