Odpoveď na príspevok od katarinalehotska:
Chcem sa opýtať.. Pred asi mesiacom som si dala n… @katarinalehotska Dnes si sa registrovala, otvorila si spiacu tému starú 12 rokov a hneď si zadrela reklamu na nejakú stránku. Načo si tam musela vopchať ten odkaz? Nestačil obyčajný príspevok? Komu robíš reklamu? Nahlasujem ťa, admini ťa asi vymažú.Odpoveď na príspevok od katarinalehotska:
Chcem sa opýtať.. Pred asi mesiacom som si dala n… @katarinalehotska Dobrá voľba u mňa spokojnosť...Odpoveď na príspevok od katarinalehotska:
Nezaderla som žiadnu reklamu, iba sa informujem o… @katarinalehotska Ak chceš info o Jablotrone - OK. Mám ho aj ja, už 8 rokov. Pred 2 rokmi mi odišla základná jednotka, ale poslal som do servisného strediska a z a30 € to opravili. Nevýhodou bolo, že to servisný technik musel znovu celé nakonfigurovať, čo ma stálo cca 300 €. Ale dorobil mi ešte otváranie garáže a brány cez ovládacie tlačítka alarmu a trochu som zmenil konfiguráciu. Alarm využívame pravidelne. Hlavne na noc zapínam vonkajší perimeter - garáž, dieľňu a záhradný domček, keby nás niekto chcel v noci vykradnúť. Užívateľ niekedy ani nevie, čo všetko mu vie systém poskytnúť.Odpoveď na príspevok od chrobak7:
@katarinalehotska Ak chceš info o Jablotrone - OK… @chrobak7 Vďaka