Vstavaná skriňa v podkroví

Ahojte, chcela by som sa s vami poradiť...spravila som taký mini provizorný náčrt :-N ...potrebovala by som vkmponovať policový regál na oblečenie a veci do domácnosť (červená) do tejto izby(žltou je posteľ a komoda ktoré tam už sú)...z priestorových možností je toto miesto jediné, kde by sa dal spraviť väčší úložný priestor... ibaže! Police chcem niečím zakryť aby nebol vidieť obsah...rozmýšľala som nad závesom na celú plochu ibaže netuším, ako by som ho prichytila =-) a tiež ako by sa odsuval aby sme chodili cez dvere keďže koľajnička by mohla byť len na malom kúsku hore...neviete mi prosím poradiť? Ďakujem :-)
Odpovedať
@mirkavic Univerzálne riešenie nie je. Posuvné dvierka tam pravdepodobne neosadíš, lebo tam máš tie dvere. Ale skutočné rozmery sú možno iné, než na nákrese a možno by sa aj tie posuvné dali nejako napasovať. Dalo by sa to ešte riešiť tak, že niektoré skrinky, ktoré budú mať tvar pravidelného obdĺžnika budú mať roletové dvierka a zvyšok budú otvorené police. Alebo vyrobiť skrinky úplne na mieru a potom môžu byť dvierka na pántoch, aj keď majú nepravidelný (napr. ten trojuholníkový) tvar. Osobne by som tú stenu skombinoval zo skriniek s klasickými dvierkami a otvorenými policami. Prípadne ten spodný rad (alebo aj 2 rady) by boli všetko zásuvky. Vyhľadaj si v googli nejaké už hotové riešenia, aby si sa inšpirovala, napr.: https://www.google.sk/search?q=vstava...
Odpovedať
@chrobak7 jej ďakujem veľmi pekne za radu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mozes to mat s otvaravymi dvierkami len panty musia byt na dlhsej casti dvierok. Alebo dat skrinky vedla seba ako schodiky a tie trojuholniky co vzniknu nechat otvorene na doplnky dekoracie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?