Odpoveď na príspevok:
Zdravím vas Zaujíma ma vas nazor na celkoplsony … nechápem, ako môže byť pri podlahovom kúrení od nôh zima.. Iba, ak by bolo príliš dobre zateplené a podlaha ešte nekúrila. Zatepli zle, málo a podlaha bude viac kúriť.. alebo si daj koberce a radiátory namiesto podlahovkyOdpoveď na príspevok:
Zdravím vas Zaujíma ma vas nazor na celkoplsony … Pozri korkovu podlahu,dali sme kvôli detom do detskych aj do spalne.Kazdy,kto prisiel si myslel,ze mame podlahove kurenie,ale mame radiatory.Korok je od rakuskej firmy Tilo.Odpoveď na príspevok:
Zdravím vas Zaujíma ma vas nazor na celkoplsony … každý si myslí, že mať podlahové kúrenie (bez ohľadu na typ), automaticky znamená že bude podlaha teplá 24 hodín denne. V nízkoenergetických domoch je práve toto "problém", že podlaha chladná / vlažná a vo vnútri 23/24°C. V domoch kde sú veľké energetické straty alebo nie sú zateplené, je tento pocit podstatne citeľnejší a to z toho dôvodu že sa dom nestíha ohriať tak rýchlo, takže musí do podlahy pustiť viac teplej vody aby sa dohnali tepelné straty objektu čo znamená že podlaha bude viac teplejšia ako vlažná. U nás doma sa tento jav ukáže keď je vonku pod cca 10°C, kedy ekvitermika pustí do podlahy nie 27-28°C ale 31-32°C V detskej a spálni sme mali tiež vinyl, položil som ale naň koberec z pochopiteľných dôvodov, jediná nevýhoda je že sa "ťažšie" udržiava, treba vysávať pravidelne ale ten pocit tepla a útulna stojí za to, najmä v detskej kde s malou sedíme na zemi... malá sa zatiaľ nesťažovala :)Odpoveď na príspevok:
Zdravím vas Zaujíma ma vas nazor na celkoplsony … Predchvíľkou si sa pýtala na batériu, teraz na koberec... Na anonýmy sa neodpovedá !!!...Odpoveď na príspevok od petersd:
Predchvíľkou si sa pýtala na batériu, teraz na ko… @petersd hlavny problem je v tom ze ani trt netusime ci odpovedame tomu istemu uctu ktory tu realne nieco chce, trolli alebo moze byt nasadeny len kvoli trafficu stranky alebo ide o realne uzivatelske ucty kedze zakladat diskusie anonymne moze ktokolvek. Najhorsia zmena na MS za poslednych 5 rokov.Odpoveď na príspevok od petersd:
Predchvíľkou si sa pýtala na batériu, teraz na ko… @petersd tiez sa mi tento cely system nepozdava. nevidim ziaden dovod, preco by to malo byt dobre riesenie. ved uz samo o sebe je to tu anonymne. kto uz len podla nicku, ktory si vymyslis tusi, kto realne si. a este ked sa pyta niekto na taketo veci, co nie su nijak citlive alebo ake.Odpoveď na príspevok od petersd:
Predchvíľkou si sa pýtala na batériu, teraz na ko… @petersd clovek by aj rad poradil, vyjadril sa, alebo komentoval, ale ma to vobec zmysel? nejako sa to zacina vytracat ta pointa tohoto fora....