Odpoveď na príspevok od mischella15:
Dobrý deň, nemáte prosím niekto v byte biele inte… @mischella15 poviem ti, po 10 rokoch, lutujem vsetko co sme na dome spekulovali, zlozite a drahe riesenia. lebo vsetko sa to kazi skor a je nasobne drahsie...., takze vyber si jednoduchsie, lahsie na udrzbu, jednoduche zamky a klucky..... vsetky nahradne diely, kovania, zamky su extremne drahe....Odpoveď na príspevok od pavol_v:
Dajte to, čo sa vám viacej páči. Niekedy je len n… @pavol_v ved práve toľko nad všetkým špekulujem až sa bojím že to prešpekulujem 😀 ale keďže je to na cely život tak sa snažím vybrať správneOdpoveď na príspevok od mischella15:
Dvere budeme mat urcite Adlo, takze sa uz zapodie… @mischella15 pridaj fotky, ze ktore zvazujete a ako vyzera chodba. potom sa lepsie poradi 🙂Odpoveď na príspevok od monicka118:
@mischella15 pridaj fotky, ze ktore zvazujete a a… @monicka118 ono to ešte nie je v takom stave, ale steny budú biele a interierove dvere bud biele alebo ako kuchyna v kasmirovo šedej (Egger u702) a drevodekor podobný ako na fotke 😊 taky nabytok by som chcela aj v ostatných častiach bytu a vchodove dvere to som si zatiaľ odfotila len vzorkovnik v Adlo a rozmýšľam ci ist do kontrastu alebo to radsej ladit k nabytku 🙂Odpoveď na príspevok od mischella15:
@monicka118 ono to ešte nie je v takom stave, ale… @mischella15 ked bude na chodbe nejaka skrinka v drebodekore, tak by som prisposobila jej ale aspon o odtien, dva tmavsiu ked tam bude svetle drevo