Šatna

Profilova fotka
Ahoj, snažila som sa spraviť si návrh šatne, ale bola by som rada za nejaké nápady, vylepšenia a rady od vás. Rozmery šatne sú približne 2,3 m spodná stena, 2,45 m stena, kde sú dvere a 1,66 m bočné steny. Tam, kde je na obrázku voľné miesto by som chcela mať voľne zavesené šaty. S dverami ani s práčkou a sušičkou nemôžem hýbať. Všetko by to samozrejme mala byť vstavaná skriňa bez dverí, ale nevedela som to tak nakresliť. Prosím teda o rady ako lepšie využiť priestor, prípadne by som rada mala topánky vyššie (nie na zemi), ale nejak som to nevedela navrhnúť. Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Susicku do satnika neodporúčam. Budes tam mat velku vlhkost,obzvlast ak tam nemas odvetravanie prip.okno a tiez prasnost.
Odpovedať
Ja suhlasim so @zuzana_v1 Vyzera to podla podorysu na malu a uzavretu miestnost, takze vlhkost zo susicky a prach by mohli robit problem. Mali sme susicku v malej kupelni bez okna a casto to bola skoro parna sauna. Nevidim dobre, ci su na vizualizacii oproti pracke otvorene policky alebo uzatvorene supliky. Ja by som plochu riesía tak, ze polovica sirky by boli otvorene police az po vrch (tie farebne tasky), druha polovica by bola tyc na vesanie siat. Umoznilo by ti to vesat aj dlhe veci (saty, kabaty..). Rovnako by som tyc na vesenie umiestnila aj oproti nad topanky a bolo by tak viac miesta na vesanie.
Odpovedať
@dianka48 zabudla som ta oznacit |-|
Odpovedať
@vege1 nemusis oznacovat autora temy. @zuzana_v1 dnesne susicky nevytvaraju zvysenu vlhkost, prach zachytavaju filtre. To je satnik pri spalni? ci pri vstupe? Do spalnoveho by som nedala pracku.
Odpovedať
Profilova fotka
@dianka48 urcite si to este premysli s tou susickou v tej satni, nie je to moc dobry napad
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska hovorim z vlastnej skúsenosti. Mam susicku a za ten rok,čo som ju ja kupovala,ten vývoj az tak nepokrocil. A tiez mi v obchode tvrdili,ze s tymto problem nebude 😉
Odpovedať
@zuzana_v1 zalezi aku si kupila. ja mam susicku 15rokov, prva vyhrielava aj vlhkost bola vyssia,ale ziadna katastrofa,skor z toho tepla. Tato nova zvysi vlhkost o chabe 2% / v kupelni bez okna/. Merala som to asi dva mesiace dozadu. Plna susicka, susenie suche do skrine 8kg pradla. Nema sa z coho to vlhko tvorit,netvori ziadnu paru,vsetko vnutri skondenzuje.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska mam Gorenje. Ty mas aku? Ja som s tou mojou dost nespokojna,idem ju menit.
Odpovedať
@zuzana_v1 treba s tepelnym cerpadlom. Mam Siemens,predtym AEG.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska vdaka za tip. Ta nasa ma v popise: Kondenzačná sušička s tepelným čerpadlom TwinAir (dvojsmernné prúdenie vzduchu). Takze tep.cerpadlo nie je toho zarukou.
Odpovedať
@zuzana_v1 Susicka nema ako tvorit vysoku vlhkost. To musis mat niekde unik, vsetko sa deje vo vnutri susicky.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzana_v1 @vege1 @atlaska @alexej1 @natalka13 Ďakujem vám všetkým za vaše názory a rady. Bohužiaľ nemám kam inam dať sušičku. Buď ju budem mať tam alebo vôbec, pretože tam je vývod na práčku a neviem si predstaviť sušičku niekde inde ako práčku (neviem v akej inej miestnosti by bola ,v kuchyni ju určite nechcem). Takže sa ešte rozhodnem :) A nie je to šatňa zo spálne a nie je to ani šatňa pri vchode. Je to normálne šatňa z chodby, ale je to z chodby, z ktorej sa ide do spálne aj do detskej izby. Inak oproti práčke sú uzatvorené šuflíky. A @vege1 ďakujem za tip ako to inak rozmiestniť. Skúsim si to zakresliť a uvidím. Ďakujem všetkým ešte raz a aj za tip na sušičku :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@dianka48 uplne v pohode ;-) ja som satnik riesila presne pred mesiacom, takze som sa naspekulovala az az. Snazila som sa poucit zo svojich chyb z predchadzajuceho byvania - tam mi presne chybala tyc na vesanie dlhych veci. Teraz sme cely satnik riesili v IKEA som zatial velmi spokojna.
Odpovedať
Profilova fotka
@dianka48 verim ze sa rozhodnes dobre a budes s tym spokojna ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?