Odpoveď na príspevok od jojko13:
Dobrý deň , mám krbovú vložku BEF OPTIM V8 s výsu… @jojko13 na taketo situacie treba mysliet uz pri kupe. Zeny hovoria ze pre krasu sa trpi.. Tak teraz bude trpiet tvoja penazenka.Odpoveď na príspevok od rapidek:
@jojko13 na taketo situacie treba mysliet uz pri … @rapidek medzi tým som našiel v Čechách firmu ktorá reže krbové sklá na mieru. Komplet so zabrúsenými hranami dve skla, tesnenia a doprava 200€. Vymením si to sám.Odpoveď na príspevok od jojko13:
Dobrý deň , mám krbovú vložku BEF OPTIM V8 s výsu… @jojko13 viacej hľadaj na nete ja som potreboval práve na BEF len rošt a našiel som za desatinovú cenu, cez veľkosklad, ten má predajcovOdpoveď na príspevok od jojko13:
@rapidek medzi tým som našiel v Čechách firmu kto… @jojko13 tak ale je rozdiel ohybane sklo a lepene z dvoch casti. krasa sa vytratila. hlavně levněOdpoveď na príspevok od jojko13:
Dobrý deň , mám krbovú vložku BEF OPTIM V8 s výsu… @jojko13 Môžeš ešte skúsiť kúpiť v sklenárstve žiaruvzdorné sklo, len neviem, či to budeš vedieť sám vymeniť.Odpoveď na príspevok od jojko13:
Dobrý deň , mám krbovú vložku BEF OPTIM V8 s výsu… @jojko13 spominal som to v inej teme ku krbom, mne prasknute sklo preplatila komplet vratane vymeny poistovna. Mam obycajnu poistku, nic specialne. To ze to mam dat na poistivnu mi poradil clovek s ktorym som riesil tu vymenu. Cena bola asi 400E, bolo to 5 rokov dozadu a bol som doslova sokovany ze to preslo uplne bez problemov, hlavne ked clovek stale pocuva kde a co aka poistovna odmietla plnit. Bolo to viac ako 5 rokov dozadu, mozno sa situacia zmenila a poistovne uz nie su take ustretove ale za pokus to stoji. Samozrejme za predpokladu ze mate poistenu domactnost.Odpoveď na príspevok od zacik:
@jojko13 spominal som to v inej teme ku krbom, mn… @zacik Neskúsiš nevieš, stratiť tým nič nemôžeš. Ale tiež by som nečakala, že práve toto v poisťovni uznajú, možno si natrafil na niekoho mega ústretového 😀Odpoveď na príspevok od prvosienka5:
@zacik Neskúsiš nevieš, stratiť tým nič nemôžeš. … @prvosienka5 Skôr si myslím, že išlo o poistenie nehnuteľnosti, a že to bolo v poistných plneniach za škody. Teda že ten krb bol asi zahrnutý v poistení.Odpoveď na príspevok od chrobak7:
@prvosienka5 Skôr si myslím, že išlo o poistenie … @chrobak7 Jednej mojej známej pred niekoľkými dňami ukradli. Kúpovala ho fungel nové a hneď pri kúpe ho v predajni aj poistila (aj proti krádeži) u poisťováka, ktorý sedel v rohu predajne. Teraz, po cca 4 mesiacoch jej auto z pred bloku ukradli a poisťovňa odmietla plnenie s tým, že majiteľka mala mať na aute namontované ešte aj nejaké ďalšie bezpečnostné zariadenie, nie iba to, čo je štandardne vo výbave vozidla. Je z toho hotová, lebo nik ju pri poisťovaní na to neupozornil - dala to právnikovi. (ale vidím mizivú šancu na úspech)Odpoveď na príspevok od zacik:
@jojko13 spominal som to v inej teme ku krbom, mn… @zacik akurát som platil PZP a tam je okrem základu , pripoistené všetko zvlášť i všetke sklá , živel, krádeš ak nemáš i havárijné, to muselo byť staré auto , zamkínala sa i páka na radenie rýchlostí alebo volant, nové len so základným kodom nikto neukradne,musel by vymeniť celú jednotku, rizikové sú autá ktoré sa otvárajú cez DO a má kľúč pri sebe vo vrecku bez folie, alebo v aute , stačí zosilniť signál a získa kod, vozidlá ktoré sa odomknú vložením karty alebo kľúča do zapaľovania tak otvoriť nejde najčastejšie sa kradnú v uzavretej kovovej zábrane v kamione to nezachytí ani cez satelit, či mobilnú sieť, odvliecť niekde do dielne a nájsť diel kde je vysielač to jevždy kto s koho vynájde sa nový spôsob a následne hekeri majú prácuOdpoveď na príspevok od prvosienka5:
@zacik Neskúsiš nevieš, stratiť tým nič nemôžeš. … @prvosienka5 Mam poistenu domacnost v Uniqe, nic specialne. Tiez mi prasklo sklo na krbovych kachliach minuly rok po vianociach. Bez problemov mi uhradili nove sklo oproti fakture + este aj pracu s vymenou (o to som neziadal, vymenil som si to sam za 15 minut). Takze nic nezvycajne to evidentne nie je. @jojko13 ak mas poistenu domacnost, nahlas na poistovni s fotkou. A neries poistne plnenie cez rozpocet, ale dodaj faktury.Odpoveď na príspevok od zacik:
@jojko13 spominal som to v inej teme ku krbom, mn… @zacik ďakujem za radu skúsim to takto poriešť.Odpoveď na príspevok od adius:
@prvosienka5 Mam poistenu domacnost v Uniqe, nic … @adius Dakujem velmi pekne👍️Odpoveď na príspevok od adius:
@prvosienka5 Mam poistenu domacnost v Uniqe, nic … @adius Teraz si ma dostal. Ja mám tiež poistenú domácnosť v Uniqe a prasknuté sklo na tej krbovej vložke mi odmietli preplatiť :-)Odpoveď na príspevok od toky1:
@adius Teraz si ma dostal. Ja mám tiež poistenú d… @toky1 znelo to ze mi neveris, tak pripajam screenshot ;)