Preferujete dlhé či krátke záclony?

Ktoré záclony preferujete?Dlhé po podlahu alebo krátke po radiátor?Ktoré sú lepšie,ktoré sú v móde?
Odpovedať
Mne sa zapacili a osvedcili v niektorych priestoroch vitrazove zaclony, ci uz na cele okno alebo len cast. Hlavne v kuchyni uplne skvele riesenie. Tu mam vitrazove zaclonky tak ze su zavesene v hornej tretine okna a dolna cast okna je volna tiez. Inspirovali ma k tomu v jednom slovenskom penzione. Vynikne aj zaclonka a aj kvietky na parapetach . Vitrazove tycky sa daju bezne kupit za babku a ich montaz zvladne aj babatko.
Odpovedať
Profilova fotka
@demeeri ja som za dlhe zaclony z estetickeho hladiska, dokonca take, co sa vlacia asi 5 cm po zemi x-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@demeeri ahoj, ja osobne preferujem takúto módu : http://ildi-interier.blogspot.com/201...
Odpovedať
Profilova fotka
ja zaclony neznasam :) ale ked uz tak takto: http://tamizo.pl/EN/projects/interior...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
dievcata ozivujem temu.. kde a za kolko ste si v BA davali sit zaclony? vopred vdaka za info. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dedian ja som našťastie záclony do domu nešila ( máme len závesy priesvitné v spálni a syn v izbe záves látkový), a to som šila ja sama...IKEA píše, že má cenu €0,60/meter ušitého materiálu (ale na svoje látky)
Odpovedať
@pocem , jej dakujem, skusim teda aj tu Ikeu...
Odpovedať
Profilova fotka
@dedian ale Ikea nemá zas tak pekné látky na záclony...ešte tak závesy...mrkni skôr na webe, ak si chceš sama látku na záclony vybrať,. alebo pozri v kike, tí majú (podľa mňa) lepší výber látok a tiež majú šitie...proste sprav si prieskum trhu ...Gardenia na Trenčianskej (v Ružovej doline) bola dlhé roky dobrá (evikg tam myslím tiež našla niečo)..ale web ako vidím, už nemajú...zväčša v obchodoch priamo aj ponúkajú šitie...a tiež na webe bolo pár služieb, čo ponúkali aj ušitie záclon či závesov-z látok na webe... Ešte myslím v Šamoríne či Rovinke, hned na hlavnej ceste je tiež nejaký dobrý obchod na záclony a závesy... Mňa niekedy látky zaujímali, aj šitie, ale teraz v dome už nejak uprednostním menej cloniť látkami x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dedian http://peknezaclony.sk/kontakt
Odpovedať
@pocem , no ved to, ja som nechcela zaclony vobec ale nakoniec sme miesto elektrickych zaluzii museli dat mechanicky ovladane a potrebujem tie nepekne ovladace skryt.. no prave ze si robim prieskum trhu ako sa hybu ceny, inak do toho Firhangu v Samorine som volala a ceny maju vysoke... inak skusim zbehnut do tej Gardenie... ja nechcem nic vzorovane, jednoduche biele vzdusne .. tak to by snad nemal byt problem... no ale mozno ma nakoniec oslovi aj nieco ine :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dedian hmm..neviem si predtsviť, ako môžu okná špatiť tie ovládače...nedáš fotku? podľa mňa niekedy dávame dôraz na veci, ktoré si nik iný nevšimne ;-) závesy a záclony podľa mňa zas uberú priestoru..pod nimi nič nemôže byť (ak sú po zem) chcela si len popri okne nejaký taký záves akože ani nezaťahovací? že len na prekrytie tých ovládačov?
Odpovedať
@pocem http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/d... ... ony totiz nie su take tenke ako u interierovych zaluzii, tieto maju priemer cca 1 cm... + pozri ta instalacia v stene... nerobi sa to zial v inom prevedeni..
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?