Predsieň 10m2 dlazba: MAT alebo LESK?

Ahojte, Co ste si dali do predsiene dlazbu - mate ju matnu ci lesklú? Veľmi ma taka do lesku, aby to osvetlilo a bolo také krajšie. Hmm?
Odpovedať
Profilova fotka
Áno, lesk je efektný ale nie doma. Budeš tú dlažbu nenávidieť a budeš jej otrokom.. Mali sme dalžbu matnú na chodbe, ale lákala ma prepojiť do so zvyškom interiéru, tak sa vyliala poterom a nalepil sa vinyl. Nepoznám lepšiu krytinu na údržbu. Navyše príjemné na dotyk.
Odpovedať
Lesklá vyzerá pekne, ale poškriabe sa... Ak by si mala nejaký vzor že to nebude velmi vidieť napr travertín tak ešte OK. ale pod určitím uhlom to bude vidno. Na matnej to nie je vidno :) Mám matnú.
Odpovedať
za mňa lesklý gres, poškriabanie tu nehrozí a ideálne so vzorom, napr. ako mramor alebo onyx a pod., aby tam nebolo vidieť špinky a potom to vyzerá exkluzívne
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od morenitka:

Ahojte, Co ste si dali do predsiene dlazbu - mate…
@morenitka nam sa osvedcilo lappato...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od gklin:

za mňa lesklý gres, poškriabanie tu nehrozí a ide…
@gklin mate takú???
Odpovedať

za mňa lesklý gres, poškriabanie tu nehrozí a ide…
@gklin a presne som sla napísať aj to, ze ci aj lesklý gres
Odpovedať
my sme davali do chodby taku dlazbu, co ide von. je jemne zrnita s trblietavymi kuskami. chceli sme lesk, ale zas vraj to je co sa tyka udrzby otras, tak nam odporucili tento povrch. aj kvoli opatkom, nie je na tom nic vidiet, a pritom je biela.
Odpovedať

@gklin a presne som sla napísať aj to, ze ci aj l…
@morenitka lesklý gres máme v kuchyni, lebo sme ju prerábali, ale kludne by som to potiahla aj do chodby, keby sme ju prerábali
Odpovedať
ja by som lesklu istotne nedaval, staci ze som ju mal v kupelke a to bolo vkuse zacapane, vsetko na tom bolo vidiet. teraz by som urcite isiel do matneho niecoho a idealne roznofarebneho😃
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kampap:

my sme davali do chodby taku dlazbu, co ide von. …
@kampap pošlete foto, prosím?
Odpovedať

@morenitka lesklý gres máme v kuchyni, lebo sme j…
@gklin pošlete foto aký? Ja chcem zladit predsien, kuchynu a spodnú kúpeľňu do jedného
Odpovedať

@gklin pošlete foto aký? Ja chcem zladit predsie…
@morenitka
Odpovedať

@morenitka
@gklin druha fotka je k tvojmu starsiemu prispevku o drevenych schodoch, tak pripajam aj schody, ked uz som fotila 🙂
Odpovedať
my mame lesklu bledu a je to super, otvorilo nam to priestor opticky a navyse s tym nie je taky problem, ako vsetci hovorili. vela vsak zavisi od toho, akeho vyrobcu si vyberiete.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kebabstar:

my mame lesklu bledu a je to super, otvorilo nam …
@kebabstar aku mate vy, prosím?
Odpovedať
Ja som tiez chcel lesklu, ale nakoniec vyhral prakticky muzsky rozum a sli sme do matnej, a este k tomu takej na ktorej nieje vidno spina 😅
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?