Odpoveď na príspevok od morenitka:
Ahojte, Co ste si dali do predsiene dlazbu - mate… @morenitka nam sa osvedcilo lappato...Odpoveď na príspevok od gklin:
za mňa lesklý gres, poškriabanie tu nehrozí a ide… @gklin mate takú???Odpoveď na príspevok od gklin:
za mňa lesklý gres, poškriabanie tu nehrozí a ide… @gklin a presne som sla napísať aj to, ze ci aj lesklý gresOdpoveď na príspevok od morenitka:
@gklin a presne som sla napísať aj to, ze ci aj l… @morenitka lesklý gres máme v kuchyni, lebo sme ju prerábali, ale kludne by som to potiahla aj do chodby, keby sme ju prerábaliOdpoveď na príspevok od kampap:
my sme davali do chodby taku dlazbu, co ide von. … @kampap pošlete foto, prosím?Odpoveď na príspevok od gklin:
@morenitka lesklý gres máme v kuchyni, lebo sme j… @gklin pošlete foto aký? Ja chcem zladit predsien, kuchynu a spodnú kúpeľňu do jednéhoOdpoveď na príspevok od gklin:
@morenitka @gklin druha fotka je k tvojmu starsiemu prispevku o drevenych schodoch, tak pripajam aj schody, ked uz som fotila 🙂Odpoveď na príspevok od kebabstar:
my mame lesklu bledu a je to super, otvorilo nam … @kebabstar aku mate vy, prosím?