Posuvné dvere, stena medzi kuchyňou a obývačkou

Rozhodli sme sa pre spojenu kuchynu s obyvackou. Cela spojena miestnost je v tvare obdlznika. Dlha stena meria 7,8m a kratka 3,8m. Na jednej strane je kuchyna,na druhej obyvacks. Premyslam nad posuvnou stenou,dverami a hladam inspiraciu niecoho vkusneho. Celosklenenu nechcem. Mate doma nieco take a podelili by ste sa so mnou s fotkami,pripadne skusenostami? Ktoru firmu odporucate? Moze byt Slovenska,Ceska,Polska aj Rakuska.
Odpovedať
Profilova fotka
@hoblinka13 posuvne dvere su fajn ale podla mna do velkych priestorov...budete to mat stiesnene...
Odpovedať
My sme mali mat tiez posuvne dvere ale nakoniec sme zrisili celu stenu a mame to otvorene . Tiez mame v tvare obdlznika a rozmery 9x4 . Posuvne dvere sa nehodia do tak maleho priestoru .
Odpovedať
Profilova fotka
@hoblinka13 vela zavisi od toho, aky ma byt ucel takehoto oddelenia. Ak dekoracny alebo chces skryt bordel v kuchyni pred navstevou, tak si skus vygooglit "japonske steny".
Odpovedať
Hmm zaujimave :-D v inych temach mi radili posuvne steny,dlho som bola proti nim.a ked sa pre ne rozhodnem,tak sa uz nehodia :-D picne ma z tohto rozhodovania. Vadi mi pach z varenia,ze sa rozlieha aj do obyvacky. Ked sa vari,pecie,tak ide hluk do obyvacky,co zase rusi ludi v obyvacke. Na druhej strane citim sa dobre v otvorenom priestore a ked su vsetci spolu. Len neviem nijako vymysliet,aby nebol vyhlad priamo na kuchynu
Odpovedať
mas to male na rozdelovaciu stenu, ale ak silou mocou chces tak existuju predrazene riesenia pre firmy. http://www.milt.sk/priecky-milt?gclid...
Odpovedať
Profilova fotka
@hoblinka13 podla mojho nazoru ti to do takeho priestoru nevojde - my mame obyvacku s kuchynou rovnakej dlzky - myslim 7,9m a teda rozdelovacia stena tu rozhodne nevojde - a to mame obyvacku sirky 5m, nie 3,8m, co je podla mna dost malo
Odpovedať
Tiez som o tom rozmyslal do priestoru 8,3x6m a bolo mi povedane ,ze to je maly priestor na delenie :-) Tak snad v dalsom zivote. Ak to chces silou mocou, tak tam daj zaves z hrubej celtoviny a nebude ti zavadzat v zlozenom stave.
Odpovedať
@hoblinka13 Ja mam taketo nieco medzi kuchynou a obyvackou,dvojkridlove posuvne do steny,ked ich otvorim,tak otvor ma sirku 1,5m.Sorry za fotku,nie je to nic moc,lebo tablet nema blesk,ale co potrebujes vidis.Rozmer priestoru je 10x6m.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?