Odpoveď na príspevok od milanista:
Nie, ale mám super nápad na biznis - feng shui ma… 😄 veď práve, je to dosť neekonomické sa stále sťahovať, ale naozaj pociťujem výraznú zmenu k horšiemu odkedy tu bývam, len neviem či to má súvis. Býva niekto v byte v tvare L, alebo iného nepravidelného tvaru, a môže povedať, že sa mu "dari"?Odpoveď na príspevok od magda57:
😄 veď práve, je to dosť neekonomické sa stále sťa… @magda57 s tvarom bytu ani s energiami to asi nesúvisí, ale neg, pocity môžu mať nejaké psychologické pozadie. Mamina kolegyňa sa raz presťahovala do RD s rodinou a od toho momentu sa im začali diať zlé veci. Dom predali a všetko sa vrátilo do normálu. Samozrejme sa nejednalo o duchov, Feng Shui, čakry, ani nevyriešenú krivdu v dávnej minulosti, ale nejakú racionálnu príčinu to určite malo. Napr. sa niekto z nich mohol obávať, že nesplatia hypotéku. Dlhodobý stres je neurotoxický; ten človek mohol robiť chyby; mohol byť nervózny, podráždený. To vplývalo na ďalších ľudí a špirála sa roztáčala..Odpoveď na príspevok od gadefox:
@magda57 s tvarom bytu ani s energiami to asi nes… dakujem, zaujímavé, skusim nad tym porozmýšľať.Odpoveď na príspevok od magda57:
dakujem, zaujímavé, skusim nad tym porozmýšľať. @magda57 keď čítam, tak mi to pripomína ako keď kamarátka kúpila byt a bola stále v strese a nebola vo svojej koži. Ale ona sama povedala že je to tým, že už má záväzok a stále mala pocit že je chorá a kontrolovala sa, že či nemá takú alebo onakú chorobu atď. Ale ona sama vedela povedať čo jej je a čím to je a že to nie je ozaj. Trvalo to nejaký čas, ale bolo to iba tou psychikou, lebo ten byt sa prerába, takže tam nebýva. Takže nemusí to byť bytom, ale tou samotnou zmenou, lokalitou, že človek inak cestuje do práce, menej známych ľudí atď.Odpoveď na príspevok od wheel:
To neviem, ale ja napriklad z duse nenavidim tmav… feng suei treba mat v sebe a nie hladat ho vonku. Na vonok ho mozes prejavovatOdpoveď na príspevok od magda57:
Ahojte, zaujímalo by ma, či máte niekto skúsenosť… @magda57 ah jaj znova nevysvetliteľné javy a byt je naviac faradayova klietka , panel je zo železobetonu ,okná pokovené, mne sa akurát lepšie spí ak mám hlavu na juh a na pravom boku ale ked som unavený zaspím všade aj postojačky , zo spánkom problém nemám , môžem spať kedy chcem a kde chcem kľudne i na lodi či niekde v penzione, ako môže súvisieť zrkadlo zo vzťahmi s okolím, mám takmer všade , i TV či monitor ked je vypnuté zrkadlí, záleží na osvetlení alebo zatmení i každé oknoOdpoveď na príspevok od starysomar:
Na tom otočení teda polohe v spánku podľa svetový… @starysomar a niekto tvrdí že ho ovplyvňuje akékoľvek EM pole, to by sme museli bývať v jaskyni kde je nie žiaden signál a žiadna elektrina a čo taký námorníci ktorí sú pol roka stále na vode a všade kopa potrubiaOdpoveď na príspevok od magda57:
Ďakujem všetkým za reakcie. Snažím sa vyhodiť si … @magda57 predstav si že o tom nemáš ani šajnu , budeš sa o to vôbec zaujímať? čo je zdrojom tej energie , na čo slúži čím sa meria, koľko času tam tráviš ? ,ked si viac mimo aký máš pocit? , pri akej činnosti sa tam necítiš dobre?máš problém v rodine? s tými kto tam s tebou býva na nich to ako pôsobí?Odpoveď na príspevok od magda57:
@duzu nechcem to tu veľmi rozoberať, co sa mi dej… @magda57 verím ti, že sa subjektívne cítiš zle v novom bývaní - len intepretácia nemusí súvisiesť s tým, že bývanie je v tvare L. Príčiny môžu byť maskované, celý problém môže byť komplexný. Tvoje pocity môžeš nechtiach/nevedome prenášať na ostatných členov, čím vplyvaš aj na ich psychiku. Oni môžu cítiť rozdiel v tvojom jednaní/správaní, takže môžu mať subjektívny pocit, že v predchádzajúcom bývaní sa cítili lepšie/že to bolo lepšie. Máš tri možnosti: 1) Akceptuješ súčasný stav. 2) Presťahuješ sa no iného bývania, ktoré bude s tebou rezonovať (a pokojne môže byť v tvare X alebo Y ,) s vedomím, že situácia sa môže opakovať t.j. znova sa nebudeš cítiť dobre. 3) alebo sa o tom poradíš s psychológom, ktorý ti pomôže objaviť príčinu tvojej nespokojnosti.. Na internete koluje mýtus, že k psychológovi chodia len blazni alebo ľudia s poruchami osobnosti - to je samozrejme ďaleko od pravdy, kedže existuje aj pozitívna psychológia, ktorej cieľom je zlepšenie kvality života (nájsť zmysel ap).Odpoveď na príspevok od magda57:
Ahojte, zaujímalo by ma, či máte niekto skúsenosť… @magda57 dobry den, a neskusali ste dat si zamerat geopatogenne zony pripadne dat priestor ocistit?Odpoveď na príspevok od franci1986:
@magda57 dobry den, a neskusali ste dat si zamera… @franci1986 geopatogenne zony ano, ale tie myslim vplyvaju skor na zdravie, no nam sa tu nedari tak celkovo. Očistiť priestor som neskúšala, ani neviem na koho by som sa s tym mala obrátiť. :)Odpoveď na príspevok od franci1986:
@magda57 dobry den, a neskusali ste dat si zamera… @franci1986 čím sa to dá vôbec odmerať alebo vyčistiť?ak to tu nečítam ani neviem že také niečo existuje, to je ako s duchom