Organizér nad prackou

Ahojte, nad prackou by som chcela takú organizovanu stenu na handričky a nejaký sušiak, poličku a pod. V ikei sa dá taká vyskladať. Máte niekto foto na inšpiráciu, nech sa mám od čoho odraziť? Vďaka za pomoc
Odpovedať
mava aj lidl taketo nieco v ponuke, to si nepozerala?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám ako keby vstavanu skriňu od stolára urobenú. Vojde tam toho fakt veľa, aj susiak na pradlo, zásoby toaletakov, čistiace prostriedky, oblečenie na žehlenie… 😊
Odpovedať
Profilova fotka
Takto to mame
Odpovedať
@eno32 áno, viem, čo myslíš, ale také nechcem. Skôr také otvorené police
Odpovedať
@natalka_goralka otvorené police myslím, že budeš za chvíľu ľutovať, ja som neverila koľko prachu sa vie nazháňať až kým sme nemali len tak poličky, už by som to viackrát do kúpeľne nedala.
Odpovedať
zase ja by som otvorene police do kupelne nechcel. nechcem, aby mi navsteva okukovala, co kde mam v kupelni. ale jasne, kazdy podla seba.
Odpovedať
@eno32 nie nie, toto by bolo v technickej. Tam máme práčku aj sušičku
Odpovedať
Profilova fotka
Otvorenými policami myslíš čisto len police, bez dvierok, bez ničoho? Ak áno, to by ti stačilo kúpiť nejaké hranoly a dosky v markete a dá sa to spraviť aj doma rovno na mieru.
Odpovedať
To vôbec nie je zlý nápad @brnkinka. Môj švagor si takto veľa vecí porobil doma.
Odpovedať
@natalka_goralka tak potom ano, ja som myslel, ze to normalne v kupelni. mi nenapadlo, ze to moze byt technicka. vacsina ludi ma pracku v kupelni, tak to preto.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?