Oplatí sa ísť na výstavu nábytok a bývanie Nitra 2016?

Ahojte, Kto uz bol na vystave? Ako ju hodnotite? Co sa oplatilo vidiet?
Odpovedať
moj osobny nazor je, ze za posledne roky sa z vystaviska stalo jedno velke trhovisko, a je jedno o aku vystavu ide, pokial by tam neboli stanky s obcerstvenim, tak sa tam fakt neoplati ani ist, ide to dolu vodou a nech je vystava akakolvek a preto tam uz nechodim, lebo uz aj toho vstupného mi je luto...
Odpovedať
My chodíme každý rok hned v prvý deň. Ideme stavať dom a musím povedať že sa oplatí. Získali sme rôzne zľavove kupóny na drevené parkety, kúpeľné. Vybrala som si kuchyňu, dvere okna..Keby som mala pochodit tolko obchodov ako je tam pod jednou strechou tak chodim mesiace. Veľa vecí kúpiš od výrobcov za lepšie ceny. Pred dvoma roky sme kúpili sedačku. Minulý rok stôl so stoličkami.
Odpovedať
Profilova fotka
Zrovna som sa vrátil. Chcel som sedačku. V tomto ohľade to bola jedna obrovská katastrofa.Škoda nohy drať.
Odpovedať
Profilova fotka
@miandre Bol som v utorok. Musím dať za pravdu @antonmesaros , lebo tá výstava (ako mnohé iné - vrátane bratislavského Coneca) ide sústavne dolu vodou. My sme vlani zariaďovali dom, ale na N+B sme veru nekúpili nič. Tam, kde predtým vystavovali výrobcovia / predajcovia nábytku, sú dnes trhovníci. A pritom sa výstava scvrkla - je menej vystavovateľov - menej produktov.
Odpovedať
Profilova fotka
Prave sme sa vratili. No, teda nic moc. Co sa tyka kupelni, tak asi 2 stanky. Kuchyne tiez slabota. Ale dali sme si cigansku - 4 ks za 27 €. Asi vystavna cena. A este bola aj hnusna.
Odpovedať
My sme tiez teraz prisli. Nebol tam ziadny iny stavebný material okrem porothermu a dreva. Porotherm ponukol zlavu 50% a dopravu a spojovaci material /malta alebo pena/ v cene.
Odpovedať
Profilova fotka
@rebecca363 Takze ste tam boli asi naposledy co?
Odpovedať
Profilova fotka
@dalikbalik no prvy a veru asi aj posledny...
Odpovedať
Dobre teda ze som tam nesiel, aj ked som to mal kusok ale ked hovorite ze to tam stalo za nic, tak to potom vobec nelutujem
Odpovedať
ja som tam pred 5-timi rokmi kupila sedacku, interierove dvere, vchodove dvere a baterie. tento rok len skrinku pod umyvadlo, baterie som vobec nenasla. len sedaciek asi milion. nastastie som mala v NR aj ine povinnosti, takze cesta sa mi oplatila :-)
Odpovedať
@miandre ak vynecháš pavilón S, /podomoví obchodníci/, tak sa určite oplatí...
Odpovedať
@rebecca363 a to parkovne 4€ a vstupne 5€/os. za to mam uz peknu hus 😀
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?