Odporučíte zaujímavé obchody s doplnkami v Londýne?

Profilova fotka
Ahojte, v piatok letime s muzom do Londyna (vianoc. darcek od neho) a rada by som si vylet sprijemnila aj kupou zaujimavych bytovych doplnkov do domu. viete mi nejake obchody odporucit? uprednostnujem modernejsi design ..... dakujem pekne. Jana
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@lea231 V ktorej stvrti sa budete nachadzat?
Odpovedať
Profilova fotka
hotel mame pri Hyde Parku ...
Odpovedať
Profilova fotka
@madein1974 blizko Hyde Park
Odpovedať
Profilova fotka
@lea231 super. To mate idealne. Na High Street Kensington su dake obchody teraz presne neviem ake. Pozrem neskor. Taktiez severna strana Tottenham Court Road ( na konci Oxford Street) ma zopar modernych obchodov - je tam Heals, Habitat, Lombok, Next-home, Feather&Black. Pozdlz Hyde parku sa cez vikend predavaju obrazy, klasika aj moderna. To obraz asi do batoziny nevmestis :). Tiez musite skocit pozret do Harrods ! Vsetko je tam priserne drahe no su tam krasne veci. A obchod sam o sebe je uzasny! Neviem ako to je teraz no kedysi sa tam nemohlo ist v rifloch ani s ruksakom. Co konkretne by si chceli kupit alebo obzret?
Odpovedať
Profilova fotka
@madein1974 no ja by som tam natrepala aj slona :) nieco co vojde do kufra a nerozbije sa, nemam nic konkretne. diky za tipy :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lea231 Este jedna rada - sice je Oxford Street najznamejsia shopping street na svete, je lepsie sa jej vyhnut. Strasne vela ludi- uplny blazinec. Je lepsie ist do Westfield shopping center na Sheperds Busch. Milion obchodov pod jednou strechou - pocasie je teraz mizerne , lepsie je byt vovnutri. Poslem ti spravou moje cislo- keby ste nahodou mali daky problem a potrebovali poradit. Ak nemate nikoho v Londyne... Ak planujete jazdit metrom alebo busmi, hned po prichode si na stanici metra vypytajte Oyster card. Je to cipova karta na ktoru sa dobija kredit a jazdis s nou. Karta je zadarmo a zlava na prepravu moze byt az 50%
Odpovedať
Profilova fotka
@madein1974 jeeeej no super :) priamo,ked kupim Oyster card, tak poviem kolko chcem nabit? a ako budem vediet zostatok :) ked budes potrebovat ty rady napr. pri ceste do Thajska, Kambodze, El Salvadora, Egyptu atd, tak daj vediet a poradim zase ja :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lea231 Ok. Oysterka je zadarmo. Dobijes si ju pri kase alebo v automatoch na staniciach. Priklada sa k takym zltym citackam. Ukaze ti zvysny kredit a Kolko si platila za cestu. Vyzera ze si zcestovana tak predpokladam ze po anglicky vies takze problem nebudes mat. Pri ceste metrom musis naskenovat kartu pri vstupe aj vystupe. !!! Pri ceste autobusom len pri nastupe priamo v autobuse.
Odpovedať
@lea231 Ked si budes pytat pri okienku Oyster card, povies, kolko chces dobit a k tomu si prirataj tusim 5 libier, co sa plati ako depozit - to ti vratia naspat, ked vratis kartu..Zostatok sa ti vzdy ukaze, ked budes vchadzat/vychadzat z metra, tam, kde sa priklada karta..Dobijat ju mozes potom aj sama cez take automaty, netreba pri okienku ;-) V dobrom ti zavidim, ze ides do Londyna, my sme tam boli v novembri minuleho roka a zamilovala som sa do neho :-) Tento rok by sme chceli ist zase.. Westfield je neskutocne velke nakupne centrum, tusim najvacsie v Europe, to treba aj cely den na to, aby ste ho presli :-) A ak by som mohla poradit, keby ste okrem bytovych doplnkov chceli nakupit aj sportove veci, oblecenie a vsetko mozne, tak na Piccadilly Circus je 6-poschodovy obchod Lilly Whites a tam sa da nakupit za vazne super ceny :-) Uzite si vylet :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@madein1974 super a dik za info. cestovanie je moje hobby aj praca uz 10rokov .... robim v cestovke ale paci sa mi hlavne individualne cestovanie len teraz som zber informacii zanedbala kvoli skuskam v skole :) dohovorim sa... have a nice day :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ciusinka nooo manzel bol kreativny s darcekom. bol zamienat libry v banke co mi k tomu dal a tam mu pani pri okienku hovori:"hmm, vy davate zene peniaze na vianoce?" on na to, ze to je sucast darceka (aj poistenie,letenky, 4*hotel a tie libry len ako vreckove pre nu) a ze ideme do Londyna. Ona, ze to ste mohli aspon Rim vybrat .... a on, ze tam sme sa zasnubili :) inak v najvacsom nakupnom som bola v Bangkoku v MBK centre ... asi 8 posch. a na plochu obrovske. aupark je miniaturka :)
Odpovedať
@lea231 Tak to si manzel dal naozaj zalezat :-D My sme boli minuly rok aj v Rime, ten sa mi tiez pacil, povedala som si, ze Rim sa mi urcite paci viac ako Pariz..No ale potom prisiel Londyn a zrodila sa laska na cely zivot :-D Tak take velke to nakupne zase nie je, ale tiez sa na neho Aupark ani zdaleka nechyta :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lea231 Inac nieco sa mi mari, ze si mala tusim svadbu v Kamile? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lea231 @ciusinka Lillywhites na Piccadilly je v pohode no da sa nakupit aj lepsie... Sports direct ma lepsi vybet aj ceny. Este lepsi je Tk maxx. Tam su aj ine veci ako sportove... A ceny uplne super.
Odpovedať
@madein1974 Ved v tom Lilly Whites predavaju vyrobky zo Sports Direct..Tak nam to aj bolo povedane, ze to je vlastne obchod Sports direct a aj sme tam kupili veci, co su na strankach Sports direct, aj tasky odtial mame Sports direct.. Ten Tk maxx je kde prosim ta?
Odpovedať
Profilova fotka
@ciusinka Tak to potom Lilywhites uz neni co byval , zrejme to maju teraz v najme Sportsdirect... Tk maxx ma vela pobociek. Predavaju topanky oblecenie doplnky. Vatsinou veci z minulej sezony za vypredajove ceny. Veci su tam podelene podla typu a podla velkosti. Nie vzdy najdes vsetko vo velkosti ktore treba a to je niekedy na porazenie. Naposledy som si tam kupil jesennu bundu Calvin Klein, povodne za 220, v tkmaxx za 100... @lea231
Odpovedať
@madein1974 No asi je to uz ine, lebo teraz je cele Lilly Whites Sporsts direct..A kde v Londyne je ten Tk maxx prosim?
Odpovedať
Profilova fotka
@ciusinka Hammersmith, Staples Corner, Kensinghton, Clapham, Kilburn, Charing cross atd.
Odpovedať
@madein1974 Oki, dakujem, nabuduce tam zbehneme pozriet :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ciusinka ano, mali sme v Kamile ... na mojej svadbe mam photos :)
Odpovedať
Profilova fotka
@madein1974 a sportdirects je tam kde? muz si odtial nechaval balikom posielat veci :) aj hrnceky nam poslali..take mega velke
Odpovedať
@lea231 No bola mi povedoma tvoja profilovka, my sme totiz tiez mali svadbu v Kamile :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ciusinka sranda a kedy? :)
Odpovedať
@lea231 4. jula 2009 ;-) uz to budu pomaly 3 roky, strasne rychlo to ubehlo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lea231 skoro vsade maju pobocky. Inak aj v tom Westfield centre v Sheperds Bush je pobocka. Alebo uz spominany Lillywhites na Piccadilly...
Odpovedať
Profilova fotka
@madein1974 diky moc za infosky, uz sa veeeelmi tesim. idem mrknut pocasie
Odpovedať
Profilova fotka
@lea231 Vikend ma byt fajn , bez dazda 8-10 stupnov. Vecer ti este napisem dake typy na galerie muzea a pamiatky. Iked za vikend toho moc nestihnete... Hlavne si zoberte pohodlne topanky, Londyn je obrovske mesto.
Odpovedať
Profilova fotka
@madein1974 supis ....no mame na to 3dni -piatok,sobota a nedela. v piatok pred obedom sme tam :) super,ze bez dazda :()
Odpovedať
Profilova fotka
@lea231 To sa este uvidi s tym dazdom... Inak kam letite a ako idete z letiska do mesta?
Odpovedať
Profilova fotka
@madein1974 Luton a odtial taxik do hotela mame zajednany .. pripojil sa k nam muzov brat so zenou,tak bude veselsie :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?