Návrh interiéru designérom - neľutujete peniaze?

Ahojte, silno uvažujem že návrh interiéru zverím do rúk interiérovému dizajnerovi...mam pár vybratých ktorých prace sa mi páčia..je to ale slusne vysoká položka..riešil to niekto tiež? A neľutuje peniaze? Ďakujem za kazdu skusenost
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od 13barbora:

Ahojte, silno uvažujem že návrh interiéru zverím …
@13barbora Kto má na interierového dizajnéra, tak ten ani nemá vo zvyku "ľutovať peniaze".
Odpovedať
Profilova fotka
Z mojich skusenosti viem ze ti ktori do toho investovali boli vzdy spokojni ... dostali sa do finale vacsinou bez sklamani ak remeselnici odviedli dobre svoju pracu. Vsetko zalezi od prevedenia navrhu. Dostavaju sa mi do ruk aj jednoduche v pro100 ale aj dokonale s vizualizaciou a popisom kazdej polozky dokonca aj s odkazmi na stranky a obchody kde sa to da kupit objednat. Dobre sa mi pracuje s oboma a je to lepsie ako ked to mam ja vymyslat. Samozrejme su aj vyplody bezne nedajuce sa zrealizovat no vacsinou to s klientom upravime podla jeho predstavy. Za mna teda ano.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od 13barbora:

Ahojte, silno uvažujem že návrh interiéru zverím …
@13barbora Je ľahké míňať peniaze z cudzieho vrecka bez toho, aby hľadel na limit a ešte si otvoriť aj to svoje. Sú ozaj pekné materiály, ale tie sú zväčša práve tie najdrahšie. Ty musíš vedieť, či na to máš, alebo nie.
Odpovedať
Neľutujem ani cent. Interiérového dizajnéra sme oslovili hneď na začiatku keď sme začali riešiť projekt. Dostali sme "prvý nástrel" projektu a s interiérovým dizajnérom sme riešili všetko. Priečky, okná, dvere, walk in sprchový no proste všetko. Projektant Vám síce dá projekt ktorý sa na prvý pohľad zdá byť výborný ale je potom veľmi náročné niekedy tie priestory zariadiť. Dizajnéri presne vedia rozmery ktoré sú pohodlné pre život. Niekedy len obyčajným rozšírením stavebného otvoru o 35cm získate toľko úložného priestoru. Ďalšia pridaná hodnota je určite v tom že Vás to usmerní v ťahaní všetkých rozvodov. A áno aj tých dodatočných ktoré si zmyslíte za jazdy počas stavby domu a ktoré bude treba niekde "skryť". :)
Odpovedať
Povedal by som, že ak chce človek využiť priestor v dome naozaj efektívne, prakticky, a zároveň to mať aj pekné, je interiérový architekt skoro nevyhnutnosť. Idálne je ho osloviť ešte v čase, keď sa dá hýbať s priečkami a umiestnením,tvarom a množstvom okien. Nie je to len o tom, kam dať akú farbu, ale aj o praktickom umiestnení prvkov. Novo postavený dom ľudia väčšinou zamýšľajú ako celoživotné obydlie. Lepšie urobiť to čo najdokonalejšie ešte v projektovej fáze ako naprávať chyby už keď je všetko hotové. Bežný človek, ktorý nemá skúsenosti s navrhovaním interiéru, nemá šancu zastrešiť a posúdiť všetky detaily. Ale treba vybrať skúseného návrhara. Takého, ktorý ovláda normy a dokáže prakticky vybrať a rozmiestniť prvky, nie len vhodne skombinovať farby. Vlastnosť, ktorú tiež oceňujem, je odhovoriť človeka od nápadu, ak je nevhodný.
Odpovedať
Jednoznačne to stojí zato. Pokiaľ človek má financie, určite odporúčem interiérového dizajnéra.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?