Môžem dať na 30cm širokú stenu vstavanú skriňu?

Nachodbe mame taky vyklenok uzky-cca. 27cm,mala tam byt vstavana skrina, ale rozmyslam, ci to nie je velmi uzke. Ci ja tam nieco :-| budem vediet ulozit do takej uzkej skrine ?Uvitam vsetky napady. Dlhe to je 134cm.
Odpovedať
Profilova fotka
@maruskat je rozdiel ako pises 30cm a nizsie 27cm.. v tomto pripade ti hra kazdy cm velku rolu... a je to hluspot investovat do takeho nieco na vstavanu skrinu ktora ma vlastne vyuzitelne miesto 25cm. ak pocitam dvierka a zadnu stranu 1cm. Schvlane som si teraz odmeral tenisku .... a klasicka 8.5 muzska noha meria len 27 :D :D :D to nemas ani na topanky poriadne 8-) teda ak ju nehcces ovsem iba pre teba :) potom to bude OK .. taky velky botnik by privitala kazda gazdinka :)
Odpovedať
@andyfoto No ja som si myslela, ze je to 30, ale presne som to omerala, a je to 27cm,Tak co si tam mam dat?Ja nosim topky č. 7, takze ani mopje by sa tam nezmestili :-)
Odpovedať
Len samotny posuvny system ma nejakych 8cm. Zaves tu fotky a urcite ti nejaki dizajneri pomozu, co s tym
Odpovedať
@andyfoto Hodila som si do albumu ten vyklenok, neda sa to moc dobre vidiet, to je to, co tam je vyvod na podlahovku(nalavo).
Odpovedať
Daj si tam radsej regale a urob policu :-)
Odpovedať
daj tam vyklapacie botniky.
Odpovedať
...na posuvný systém treba rátať cca10 cm, na 27 cm šírku je regál potom cca 17 cm, čo teda nie je veľa....
Odpovedať
Profilova fotka
@maruskat topanky sa daju dat aj po sirke :) :) a tak isto sa tam daju dat ciaoky, rukavice a kabaty sa daju tiež dat, ale na vysuvny system :) nie na klasicku tyč :) Ale podla fotky asi fakt skor ten botnik :)
Odpovedať
kočky do spálne chceme vstavanú skrinu, ale na šírku je to 57,5 cm a to tam ešte nie je zárubňa na dvere. stena má dlžku 3,43cm. ako by ste to vyriešili? prosíííím :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@miska.01 tých 57cm je asi obmedzených dverami, však? ale vy môžete predsa vst.skriňu spraviť po tej 3-metrovej dĺžke hlbšiu (na tých 3m aj o nejakých 15 cm šikmejšiu v pôdoryse )...a tak v hlbšej časti skrine bude dosť priestoru aj na vešanie a tam pri dverách môže byť police a zásuvky. My sme v byte mali podobne troška našikmo dvere vstavanej skrine-keďže stavbári nespravia nič rovno či rovnobežne, tak sme to využili...a dokonca sme získali fajn efekt- zo 4 posuvných dvier sme mali jedny zrkadlové a tie v súlade s fyzikálnym javom odrazu predmetov umožňovali napr. mne dovidieť z kuchyne až do detskej izby...prostredníctvom troška šikmo postavených dvier zrkadla ;-) ;-) Ale tebe asi najmä ide o využitie priestoru...takže sa zamyslite nad nie rovnobežným ale troška zošikmeným pôdorysom vst.skrine, a máte problém isto vyriešený :-)
Odpovedať
@pocem Ďakujem, ale ako bude fungovať to zasúvanie dvier?Prepáč, možno hlúpa otazka, ale veľmi sa v tomto nevyznám. ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
@miska.01 úplne normálne... ;-) dvere sa dovrú pokiaľ sa budú dať...veď to bude len nepatrný uhol...skúste si to nakresliť na zemi alebo dať nejakú šnúru, aký priestor by ste potrebovali a mohli vyčleniť...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
daj si tam výklopný botník, tie su predsa úzke a zmestia sa ti tam aj topánky č. 11 :-) , neviem prečo chce každý všade vopchať za každu cenu vstavené skrin :-N .
Odpovedať
@pocem super vyskúšam :-) @lucinka33 to chcem do spálne, nie do chodby.
Odpovedať
Profilova fotka
Máme posuvný systém, ktorý zaberie len 5 centimetrov. Cize horna kolajnicka ma 5 cm a spodna tiez :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?