Kupujete si originálne obrazy alebo napodobeniny?

Ahojte babusky :) Ked si tak zariadujete bytiky, planujete si do interieru davat aj nejake obrazy? ... Ak ano, preferujete originaly, alebo si zakupite len obycajne dekorativne tlacene obrazky? ;-) Osobne mne sa strasne pacia farebne steny, take syte farby, na nich vynikne vselico, ci uz dekoracia, alebo obraz... x-)
Odpovedať
Jo, měla jsem vyhlídnutý v jedné galerii obraz, ale vyfoukl mi to nějaký Vladimír Železný.... no co 100.000 za červenou čmáranici (ale krásnouuuu) :-D :-D Fakt se mi hrozně líbil, jen taková červená skrumáž, no super, ale ta cena, nakonec jsme sehnali něco taky červeného, sice ne moje oblíbené abstraktní umění, ale cena byla trošku příznivější :-D http://www.modrastrecha.cz/album/view... :-D a už před pár měsíci mě zaujaly tyto, ale doufám, že je časem vyměním za nějaké pořádné umění... http://www.modrastrecha.cz/album/view... ;-)
Odpovedať
my staviame domcek a mame tam dost velke izby a chceli by sme obrazy najviac by sa nam pacilo keby nam ich niekto namaloval ,ale nikoho nepozname :-(
Odpovedať
Belugia krasne maluje ;-)
Odpovedať
belugia, fakt? mne sa velmi paci original malby ... ale povacsinou byvaju cenovo nedostupne ... mas nejake ukazky svojich prac? mozes poslat nejaky link na IP? dakujem.
Odpovedať
Já si pověsím svoje vyšívané obrázky :-D
Odpovedať
Dakujem, snazim sa ;) Je mi potesenim spravit niekomu radost originalnym darcekom ;)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kočky, mozem sa k Vam pridat a ozivit temu? Aj my by sme chceli nejake obrazy, ale vobes sa neviem rozhodnut ake! Dajte nejake typy. Este by som sa Vas chcela opytat, ako by som mohla pripevnit obraz na stenu ale bez klinca (nechcem zatlkat klince), mam take lahke obrazky, nedali by sa nejako "prilepit" na stenu?Neviete mi poradit?
Odpovedať
mysti, existuju take biele hačiky kt. maju zozadu take 3 vystupky a to len kladivom lahko pribijes do steny.. ja mama na tom zasklene puzzle a drzi to dobre.. ani to nerobi take diery ako po vrtani alebo klincoch ;-) lepit by som to nelepila, aj ked by sa dalo mozno obojstrannou paskou, ale to by musel byt asi len papier nie obraz ako taky ..
Odpovedať
Ahojte, mne sa moc obrazy na stenách nepáčia a taktiež ani farebné steny, ktoré sú teraz v móde, ja som skôr na starú dobrú klasiku - biele steny, sú pre mňa najpríjemnejšie. No a na stene v obývačke budeme mať teda len zarámované originálne papyrusy z Egypta, kupované priamo v obchode, kde ich vyrábajú. Môj budúci manžel chcel jeden papyrus, ja som najskôr nechcela, ale potom sa mi zapáčil jeden motív, tak sme si kúpili obidva :-), takže jedine toto budeme mať na stene. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ja tiež povesím svoje vyšívané obrazy, príp. nejaké puzzle. tie moderné čiary alebo kruhy sa mi nepáčia :-p ešte možno nejaké kvety :-)
Odpovedať
ahoj holky, tak já taky nejsem fanda barevných stěn,ale obrazů teda jo! Dost jich máme doma(zděděných)...tak snad to nějakvymyslím do baráčku a třeba časem i nějaké přikoupíme...ale je to hold drahota(myslím originály) :-N
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
hviezdicka a kde by som tie haciky mohla kupit? u nas je to problem, ze do panelu klinec len tak lahko nezabijem a bit zase vsade klince by som tiez nerada. Porad, kde ich kupit. Inak, aj my mame steny biele, ale chceme nejake obrazky. V chodbe mame taku masku velku, co sme si doniesli z Egypta. Mne sa naozaj vkusne obrazy a doplnky pacia. ;-) :-)
Odpovedať
mysti, u nas ich maju klasicky v zeleziarstve... takze sa skus popytat, tak kde predavaju klince a tak.. je to taky biely umely hacik :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mysti, ja je kupovala v zelezarstvi. Funguji skvele i do panelu, tady na nich mame povesene vsechno :) Kdysi jsem si nechala zaramovat puzzle, ted se jich hromadne zbavuju, nechapu, jak me takova blbost mohla napadnout :-N Mam tu original od kamaradky, pak nejake fotky.. do baracku si chci obrazy namalovat sama. Do obyvaku chci udelat kolaz s Anezkou - dostane barvicky na ruce a at si leze po platne jak chce :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ene, to je krasny napad s Anezkou, iste to bude ten najkrajsi obraz, aky doma budete mat... Nam spravil fotograf 3 velke A4 fotky, tak som ich dala do ramiku a tie chcem do spalne na stenu. Nie su take gycovite, su naozaj super a budu sa tam pekne vynimat. Hviezdicka dakujem, pojdem to pozriet, snad to budu mat aj u nas, pretoze my musime kazdy otvor do steny vrtat, lebo klinec tam naozaj nepribijeme. Chcela by som nejaky obrazok aj do kuchyne, co by ste mi poradili? Moja kamaratka ma taky fantasticky obraz: koreniny v tych vrecuskach na klasickom trhu s korenim, proste parada! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kamarátka má v kuchyni vyšívané obrázky húb, vyzerá to milo, vlastne celú kuchynu má zariadenú vo vidieckom štýle ;-)
Odpovedať
ja mam rada moderny styl, takze urcite si nedam ziadne vysivky ani nic take... maximalne pri jedalensky stol, nejake foto kvetov resp. ovocia ... alebo mozno aj nic :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ja tiez vysivane velmi nie...do obyvacky si skor predstavujem zakvacit take dekoracie ako drevene masky a take podobne
Odpovedať
nemá náhodou niekto z vás obraz z Ikea (toho času už ho nepredávajú) boli to ruže, tuším séria 4 ks obrázkov. Ako keby kreslené farbičkami, teda nie farbami. Veľmi sa mi páčili, ale už ich nieto zohnať.
Odpovedať
belugiii---------rozhodně je lepší kvalitní reprodukce než nekvalitní originál!!Aspoň to nikomu nekazí pohled na umění
Odpovedať
nepozna niekto nejaku web stranku na nejake foto obrazky, alebo lacnejsie obrazky?
Odpovedať
Profilova fotka
Muzu se tu k vam jit poradit s ramovanim? Tchyne ma doma silenou smesku vseho mozneho haraburdi, vcetne malovanych obrazu vedle obrazku ve zlatych ramech ala trznice a do toho fotky rodiny v ruznorodych ramech... ted si vymyslela do chodby vedle opravdu krasneho obrazku jeji rodne vesnicky v ciste drevenem ramecku pridat po stranach dva vysivane obrazky s krojem toho kraje. A ja ted vymyslim, cim to zaramovat, aby to bylo nejmensi zlo... normalni ramecky uz bez laku nedelaji, chtela tam dat jenom ten obyc skleneny ram s paspartou, ale ty kovove packy mi ke starozitnemu ramecku opravdu nesedi.. Napada vas neco?
Odpovedať
Profilova fotka
popros nejakého šikovného uja, čo robí s drevom či by ti taký rámik nespravil a nemusí ho lakovať ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ramiky bez laku nerobia? podla mna v kazdom ramarstve maju aj listy bez laku. a aj v ikea napr., aj ked tam je to potom ramik s plastom, nie so sklom. ja by som si k vysivke vedela predstavit dreveny nelakovany ramik, ale bez skla, aj ked uznavam, ze na udrzbu by to mohol byt problem. potom by som vybrala taky ramik, co by bol akoby hlbsi a vpredu by bol len ako tenka lista. ale zalezi aj na tom, aky ramik ma ten obrazok vesnicky...
Odpovedať
ahojte, aj ja sa pridávam. v mojom podkrovnom bytíku mám farebné steny a na nich moje vyšité obrázky. keď si nájdem krásnu predlohu a vyšijem to s láskou, zarámuje mi to jedna mila pani, ktorá to doladí tou správnou farebnou paspartou a krásnym rámikom vyzerá to naozaj pekne a moderne. môžte si ich pozrieť aj na mojej stránke www.stitch-gallery.eu a tam keď si dáte vyšívanie je tam obrázok chlapec s dievčatom, ten mám v chodbe, a ďalej sú tam ruže v košíku, ten mám v spálni a štyri obrázky kytíc kvetov, tak tie mám v obývačke. keď vyšijem nové, a tieto sa mi už okukajú, tak ich vymením za iné. ešte musím niečo vymyslieť do chodby.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte,ja som maniak na farebne, najradsej by som mala kazdu stenu inu:) Ked som este mala vela casu, malovala som si vlastne obrazy, zopar s odtlacenou rucickou a nozickou vtedy parmesacneho synceka. mam rada moderne umenie, ale vyvalit za to tisice sa mi zda vela.a t stym co som si namalovala som bola spokojna a dal sa aj premalovat, ked ma omrzel.milujem zltu a oranzovu ,vselijake slniecka. .. manzel sa uz zmieril s tym ze nas buduci domcek bude v tychto farbach, aj ked povodne chcel modry dom, hroza,taka studena farba, to uz mozeme byvat v iglu :-D
Odpovedať
tak s tymi farbami sme na tom podobne annaola.. u nas to je velmi podobne.. tiez milujem teple slnecne,letne farby... manzelik by zase radsej vsade vsetko modre alebo cierne... ako z hororu... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
me se libi obrazy z tohohle obchodu pureart
Odpovedať
Profilova fotka
brokolica, pekné obrázky x-) dnes aj vyšívané obrazy vyzerajú pekne, chce to pekný rám, farebná pasparta a je to super, takže ja sa priklánam k variante vlastné a vyšívané ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?