Kuchyna + jedalen a obyvacka s krbom

Ahojte, prosim, poradte ako najlepsie rozlozit do tohto priestoru kuchynu s jedalnou a obyvacku s krbom. Dakujem
Odpovedať
Už to stojí, alebo je to len v pláne? Lebo v prvom prípade by bolo dobré zakresliť, kde je odpad a kde komín...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dedo758:

Už to stojí, alebo je to len v pláne? Lebo v prvo…
@dedo758 este len v plane
Odpovedať
Tak to treba zakresliť aj ostatné miestnosti a súvislosti (okná, dvere...), lebo do týchto pár čiar sa ťažko niečo zakresľuje...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Skus pridat podorys domu.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dedo758:

Tak to treba zakresliť aj ostatné miestnosti a sú…
@dedo758
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lenkito10:

Ahoj. Skus pridat podorys domu.
@lenkito10
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od der:

@lenkito10
@der kde vedu dvere z obyvacky?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wivik:

@der kde vedu dvere z obyvacky?
@wivik do spalne ale kludne by sme ich zrusili a dali vstup z druhej strany... ubrali by sme zo satnika
Odpovedať

@wivik do spalne ale kludne by sme ich zrusili a …
@der urobila by som tak. Vacsie sukromie v spalni a nebudete musiet mat telku v chodbe. Pri stole by sa mozno zislo okno. Pri takomto umiestneni stola ti treba priestor 3m, potom gauc od telky by bol 4,3 m co je take minimum. Este mi trochu odveci pride umiestnenie krbu ci piecky ci c to tam je. Dala by som tak aby bol pohlad nan z gauca.
Odpovedať
Profilova fotka

@lenkito10
@der ja by som dal gauc ku stene, ale to je moj osobny nazor, nemam rad, ked je to takto v priestore a treba to obchadzat.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Na juh nemas ziadne okno, co je velka skoda. Preco? Cez zimu super a v lete zatvoris vonkajsimi roletami. Kuchyna ma by takto rozlozena? Ak zo zapadu nic netieni, budes zastierat okno velmi casto. Teda my sme v kuchyni velmi casto. Je hyper super mat skryte dvere do spajze...ked je priestor. Ruru vo vyske neplanujes? Lebo tam uz nezostane miesto. Alebo mycku? Varnu dosku ak na ostrove, ostrov ovela sirsi... Aby oprskliny nesli az na dlazku. V spajzi okno poriadne zatienit, kedze je na zapad a dat ho vlavo, aby mohli byt regale vpravo az po strop. Okno/hs ku stolu. Tv na stenu so spalnou, vchod do spalne cez satnik. Strecha ma byt rovna? Ked je komin takto nakraji. Krb by som skusila dat medzi dva HS co vedu na terasu alebo hned ku vstupu do obyvky. Dalsia sedacka tam nemusi byt. Posunut stol aby bolo okolo neho miesto a posunut trochu gauc. Sirka terasy 2,5 je len tak tak, pre beznu rodinu co vyuziva terasu na obed je to malo. Okno zo spalne na terasu, iba ak by ti naozaj druhy nosil rannu kavu "pod nos" inak je to celkom "strata sukromia" V pracovni si chrbtom k oknu/svetlu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?