Kompletné zariadenie nábytkom na mieru

Do novostaby 3-bytu v Bratislave, hľadám firmu, ktorá by bola schopná dodať kompletné vybavenie na mieru (predsieň, kuchyňa, šatník, spálňa, obývacia stena, samostatná izba (pracovňa/detská izba). Máme presnú predstavu o designe - rozmiestnenie, počet skriniek atd.. Potrebujeme pomoc s technickým návrhom, dostupnými materiálmi, prípadne nejaké overené tipy na konkrétne riešenie. Preferujeme prírodné materiály.
Odpovedať
Profilova fotka
@petrie Prírodnými materiálmi máte na mysli masív? V tom prípade sa dosť zúži okruh výrobcov. Vela stolárov vrátane mňa vypúšťa drevo z výrobného programu kvôli cene a náročnosti práce a nerentabilností následného ohodnotenia.
Odpovedať
Profilova fotka
@prirodokochac Ani sa necudujem, ludia chcu toho co najviac za co najmenej penazi a to sa pri kvalitnom dreve proste sklbit neda.
Odpovedať
Profilova fotka
Nám robili nábytok na mieru docelého domu z Olpet interier . Sídlia na starej Vajnorskej v bývalej budove Istrochemu . Pán Mišovič nás zobral rovno do dielne a ukázal materiály . Potom sme všetko spolu na pc kreslili - hrubý návrh. A on nám neskôr poslal pár variácií hotových na mail. Super spolupráca. Viem , že robili veľa bytov napr. klientom v Slnečnici .
Odpovedať
@kuratko22222 Aj vám to skladali či montovali na mieste alebo manžel sa hral s "chlapským legom"? Toto by som si dokázal užiť. Nechať si narezať potrebné dielce všetkého nábytku, povyberať si kovanie, úchyty a všetky tieto kravinky, upínací či spojovací materiál a hurá do niekoľkodňového montovania. Asi by ma odtiaľ nikto nedostal. 😄
Odpovedať
Profilova fotka
@pochabel Samozrejme, že to skladali. Platila sa záloha na výrobu nábytku a potom sa platilo tesne pred dodaním a finálnej montáži. V albume domu máme ako robili kuchyňu a nábytok v detských izbách , aj postele. Na chodbe vstavanú skriňu a v spálni velký bielizník a komodu a knižnicu . V spálni aj nočné stolíky nám spravili a v kuchyni aj stôl jedálenský . http://www.modrastrecha.sk/blog/kurat...
Odpovedať
@prirodokochac dyha, masiv, kamen
Odpovedať
@kuratko22222 vdaka za tip
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?