Kde zoženiem farbu na podomácky vyrobenú tabuľu?

Pekny den, Neviete niekto, kde by som zohnala ciernu farbu na tabulu ? Ak ma s tym niekto skusenost, moze sa pouzit na akykolvek povrch, alebo len na nieco specialne? Da sa na to potom v pohode pisat kriedou???? dik moc
Odpovedať
ahoj , ja som bratovi vyrábala tabuľu keď bol malý.. farbu sme kúpili v obyčajnej predajni s farbami a písať sa dalo, aj sa pekne umývala. no ako v škole :-D
Odpovedať
simcab, fakt? lebo na mna pan fo farbach lakoch oci vyvaloval =-) =-) :-D ..ok, tak skusim este inde, myslela som, ze to bezne nemavaju..dakujem za odpoved ;-)
Odpovedať
Ale mávajú.Dokonca skoro každý výrobca farieb má tabulovú farbu.. treba kúpiť normálne čiernu matnú farbu na tabule a aby sa pekne na to písalo, ak nie je možnosť striekať, tak treba nanášať valčekom a bude to super. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
farba Dispam je urcena na tabule vyraba sa čierna a zelena
Odpovedať
ludkovia, Vy ste zlati, dik moc!!!!!!!!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
ja chcem spavit tabulu na von. neviete niekto poradit, aku dosku pouzit? bude ciastocne pod strechou, ale ked fuka, bude na nu prsat.
Odpovedať
@iplusr - ahoj, uz ste robili tu tabulu na von?? ja tiez rozmyslam aku dosku pouzit, lebo nebude pod strechou :-|
Odpovedať
Profilova fotka
este nie, ale na tabulovej farbe je pisane, ze je do interieru aj exterieru. tak si myslim, ze 2 natery na preglejke by mohli stacit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?