Odpoveď na príspevok od strejdo001:
Ahojte. Obnovím túto tému, keďže rozhodujem sa kt… @strejdo001 pre aku saunu ste nakoniec rozhodli? :) Tiez by som chcela fullspektralnu a zdravu t.j s nizkymi emf a elfOdpoveď na príspevok od hexina:
@strejdo001 pre aku saunu ste nakoniec rozhodli? … @hexina Ahoj.... Ospravedlňujem sa, odpisujem po roku a pol 🙈. Kúpili ste nejakulú infrasaunu nakoniec? Môj prípad bol taký, že kúpil som tú infrasaunu značky Clearlight Premiere 3 za takmer 10 000€, čo je brutál pálka, finančne som to nezvládal vtedy a po 3 mesiacoch som ju vrátil s nejakou stratou, predajca bol ochotný ju zobrať späť ale momentálne po dvpch rokoch chcem ju znova kúpiť, bola to perfektná vec, bol som v nej každý deň a cítil som rozdiely už len v zlepšenom spánku, schudol som z tuku a lepšie som sa cítil aj po mentálnej stránke, takže určite ju ch em naspäť, ale pozerám po inej značke, len Clearlight sú naozaj predražené sauny, len majú naozaj najlepšie žiariče s takmer mulovými EMF. Druha naj značka je Royal, len tam sú priemerne infrasauny len o 1000€ lacnejšie, keď porovnám podobný model pre rovnaký počet osôb, takže aj to je dosť veľa.Tie lacné sračky s Mountfieldu sú o ničom.