Garnize

Da sa dat do sadrokartonu garniža tipu kde sa zaclona bude nasuvat na tyč? Proste aby sajednoducho na zemi navliekla a hotove len zavesit celu tyč hore. Aby clovek nemusel vysiet hore a zapinat to po kuskoch.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj.
Odpovedať
Dik, ja chcem schovat pod sadros aby to slo. Jedno z toho by sa hadam dalo pouzit.
Odpovedať
@lucan21 mozes dat aj kolajnicku, na riasiacu pasku haciky s bezcom. Pred pranim uvolnis zarazku na konci kolajnice, zaclonu aj s bezcami zvlecies, operies a po prani bezce navlecies nazad a zaistis koncovu zarazku. Staci vybrat plastove bezce. Netreba tam visiet ako opica a po jednom zacvakavat. No a ako to zavesit na sadrokartonovy strop? Su na to specialne hmozdinky, ktorymi pripevnis kolajnicu o strop alebo L-konzoly, ktore privrtas do prekladu nad oknom. Pri kolajnici mozes pouzit aj hustejsi raster na upevnenie, pri konzolach na zaclonove tyce si limitovany poctom konzol, co pri tazsich zavesoch nemusia hmozdinky v sadrokartone uniest
Odpovedať
Ale ked mas zaclonu 5 -6 m tak tam musis vysiet aj ke budes nahadzovat bezce na kolajnicu. Preto chcem tyč na ktoru navleciem oka ajzaclonu na zemi a tyč dam hore. Da sa to vsetko takto skryt pod sadrokarton?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám tie umele bežce v kolajničke, stojím na rebríku a nahodím to tam raz dva aj sama. Práveže si neviem predstaviť zdvíhať 6 m záclony na tyči zo zeme hore. To jedine dvaja.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?