Dvere na schodisko

ahojte,s manzelom sme sa rozhodli uzavriet schodisku kvoli nadmernemu hluku.ak mate nejake napady tak sem s nimi :-) budem vam velmi vdacna..zabradlie by sme neradi davali prec pretoze je nove
Odpovedať
@stanuska28 daj fotky, potom sa bude dat radit...
Odpovedať

Odpovedať
@zita19 pridala som ale asi sa neulozila,uz je :-)
Odpovedať
@stanuska28 a chcete to zavret dole alebo hore? za mna hore by to bolo asi lepsie, ale cas toho zabradlia bude treba dat prec. Je mozne to normalne zaskliet, ale lacne to nebude a je to asi aj dost vysoko, ako je od zeme po strop dlzka? videl som to uz, ale nestretol som sa s tym ako sa to realizuje, jedine co ma fakt napada je toto, hore spravil normalne presklenne dvere s oknom a zavrie sa cela ta volna cast.
Odpovedať
chceme to zavriet len z hora,vysoke to nie je,su znizovane stropy...ja som tiez skor za sklo, klasicke dvere tam nechcem davat ostala by tam tma.
Odpovedať
co tak slenena stena a posuvne dvere?
Odpovedať
@stanuska28 tak volba je jasna v tomto pripade, sklo a posuvne dvere, pripadne take ako balkonove, ale to si myslim, ze je zbytocne a ked bude sklo a sklenene posuvne dvere, priestor zostane presvetleny :)
Odpovedať
@zita19 tych posuvnych dveri sa trosku bojim,odhlucnia mi schodisko?
Odpovedať
My máme sklenené posuvné, absolútne neodhlucnia. Všetko z prízemia je počuť.
Odpovedať
@stanuska28 a co tak dat dole dvere? nad tym ste nerozmyslali?
Odpovedať
@ninarisoandrea tak to ste ma moc nepotešili
Odpovedať
@kebabstar to nepôjde
Odpovedať
Článok sa načítava...
@stanuska28 preco nie? mate uzku chodbu, ze by sa nemali kde otvarat?
Odpovedať
Profilova fotka
Otváracie dvere neodporúčam. Hlavne z bezpečnostného hľadiska. Je to veľmi nepohodlné a aj nebezpečné ich otvoriť a okamžite ísť dolu schodmi a za sebou dvere zatvoriť. Nehovoriac o tom, že tými schodmi budú určite chodiť aj deti. Mali sme to v dome, ktorý sme kúpili a to zo zimnej záhrady dolu 5 schodov von. Dvere sa otvárali ešte k tomu von. Celé zle. Chcelo to plošinu, kde sa človek pohodlne otočí a za sebou dvere zatvorí. A schody až potom. Aj keby sa dvere otvárali do chodby, je to nebezpečné. Takže posuvné. Nájsť také, čo lepšie tesnia. Môžu byť trvale otvorené, nikomu nebudú zavadzať a keď treba, tak sa zatvoria.
Odpovedať
Potrebovala by som ešte poradiť dobrú a lacnú firmu ktorá by mi to spravila.Viem že to nebude lacná záležitosť.Ak o nikom viete dajte mi prosím nejaké info.TT,HC a okolie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?