Odpoveď na príspevok od julinka23:
Kupila som si koberec z internetu a doma som zist… @julinka23 Dobrý deň, chcem sa spýtať, cez aký e-shop ste kúpili koberec, mám taký istý problém. ĎakujemOdpoveď na príspevok od ludmila_stancikova:
@julinka23 Dobrý deň, chcem sa spýtať, cez aký e… @ludmila_stancikova podla mna to mate pani uplne jedno. vratte ho naspat, lebo toho smradu sa nezbavite.Odpoveď na príspevok od ludmila_stancikova:
@julinka23 Dobrý deň, chcem sa spýtať, cez aký e… @ludmila_stancikova To nie je dôležité. Väčšina takýchto lacných kobercov bude smrdieť nejaký čas. Ak sa chceš tomu vyhnúť, treba kúpiť koberec v predajni, kde ho majú vystavený a už stihol vypáchnuť. Alebo ho dať niekam na chatu na 2-3 mesiace .Odpoveď na príspevok od ralf364:
@ludmila_stancikova To nie je dôležité. Väčšina t… to je vec, s ktorou treba pri lacnejsich kobercoch ratat. ten zapach z vyroby je bezny, len to chce cas, aby vyvetral. my sme tiez jeden dali najprv na povalu a po par tyzdnoch bol uplne v pohode. ale dalsi raz by som ho radsej rovno vratil.