Chcem zlavu na tovar od eshopu na nezlavneny tovar

Profilova fotka
Ahojte, vytvaram skupinu, kde mozete zadavat, o aky produkt by ste mali zaujem a ked sa viac ludi nazbiera, mozno sa zlava podari. Kludne piste o co by ste mali zaujem alebo co si o tejto myslienke myslite.
Odpovedať
Profilova fotka
:-) skvely napad
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzca80 podľa mňa hlúposť...ako by to bolo s platením a následným doručením tovaru,keby v skupinke bol jeden z KE,druhý z ZA a ďalší z BA?
Odpovedať
Myslienka pekna len tazko realizovatelna ;-)
Odpovedať
Myslimz e takato vec neni nic nove, su rozne nakupne spolocenstva alebo ako sa to vola. Inak aku uz zlavy z esopu dostanes? Ked sinajdes najlespiu ceny vacsinou tam maju ozajmale marze a neviem ci sa ides dohadovat pre par eur...
Odpovedať
@poliacik321 nebolo to myslene tak ze ak si povie viac ludi o zlavu na rovnaku vec ze potom ju da do zlavy? @zuzca80 ???
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@poliacik321 @alore @mima1 da sa to zrealizovat. skor ma zaujimal vas nazor na myslienku ako taku. ci by ste nieco take vyuzili, keby ste mali moznost.
Odpovedať
@zuzca80 také niečo už existuje dlhé roky, woot.com - jedeň deň, jeden produkt s poriadnou zľavou, groupon.com - zľavové servery, existujú na Slovensku/Česku už 6 rokov potom tu boli/sú - Bigbrands.cz, fashiondays.cz - zamerané na módu hromadné aukcie - v Česku veľmi populárne, mestá a obce spustia elektronickú aukciu na nákup elektriny pre svojich občanov, výsledkom sú zlacnenia elektriny, plynu o desiatky percent. A za prvé na našom území považujem Triangel, keď predávali eletroniku za rovnaké maloobchodné ceny alebo aj nižšie ako v predajniach. Zisk bol vlastne rozdiel medzi nákupnou cenou priamo od výrobcov a maloobchodnou cenou a preto mohli predávať na splátky bez navýšenia. Ale také niečo už nezrealizujete, Triangel aj Quatro boli predané VÚB za 1,7 miliardy SKK pred desiatymi rokmi. :-) Môžte začať s elektrinou a plynom, neviem či také niečo je na Slovensku je a určite veľa ľudí počúva na zľavu na elektrinu a plyn. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@stastnyjim vsetky tieto veci su ine, ako ja myslim. ale nevadi. dakujem.
Odpovedať
kde sa da do skupiny prihlasit ? ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?