Aký odvlhčovač vzduchu je vhodný do bytu?

Profilova fotka
Dobrý večer chcem sa spýtat či má niekto skúsenost v byte s elektrickým odvlhčovačom vzduchu.Odkedy máme zateplený byt nám vlhnú steny a začinajú sa nám robit aj plesne.. a chceli by sme to kúpit či to nepomôže.Za všetky rady vopred dakujem.
Odpovedať
http://naradiestroje.sk/odvlhcovace/1...
Odpovedať
Treba riešiť príčinu a nie dôsledok. My máme tiež zateplené od júla minulého roka a nevlhne nám absolútne nič. Vlhkosť vzduchu v tieto dni 50-55%.
Odpovedať
Profilova fotka
ako pise roberto ... to nieje riesenie .. co to budes mat zapnute non stop ? to nieje ze raz vysusis a uz bude klud .. ak mas vlhko, tak je to z niecoho .. moj odhad ... malo vetrania .... urcite nekupuj tie hrazky na baze chemickej reakcie .. to odsaje tak 2 deci za 3 dni ... (teda strasne malinko) ... elektricke ano .. ale znova si myslim ze radsej najprv skusit viac vetrat , minimalne rano a vecer naplno otvorit okna, nechat "prefuknut" a zavriet ... tj kratko ale intenzivne ... ak toto nepomoze , potom mozes kupovat elektricky odvlhcovac ... ale rataj ze bude bezat dlhodobo, kym nenajdes povod vlhkosti ...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?