Ako dosiahnúť imitáciu dreva na kovovej zárubni?

Ahojte - nemate nahodou skusenosti s renovaciou kovovej zarubne? Potrebujeme vycarovat imitaciu dreva na kovovej zarubni... =-) Konkretne odtien agat...existuju nejake folie/farby? Dakujeeem za pomoc! ;-)
Odpovedať
existuju samolepiace folie v roznych dekoroch, aj dreva.
Odpovedať
moji rodicia takto renovovali vsetky dvere + zarubne lebo nechceli nic burat. nemam to zrovna odfotene, ale mozem to neskor odfotit. maju asi daky buk. ale prisla to robit firma, su to take specialne folie, odolne voci poskriabaniu atd. cele to nahrievali a tak lepili. dvere si zobrali so sebou a doniesli uz hotove - lebo menili aj sklo, zamky, brusili ich atd. mne sa to moc nepaci, zblizka je to vzdy vidiet ze je to folia, ale ak nechcete kupovat nove zarubne tak je toto tiez moznost. ale podla mna tiez nie najlacnejsia.... mama platila za to skoro tolko isto ako ja tento rok za dvere komplet nove. (a to ja mam aj posuvy)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj jedna naša suseda si dala takto "oplastovat" dvere a vyzerá to hrozne. Ked sa aj z dialky na to niekto pozrie, tak vidi, ze je to len umela hmota natiahnuta na povodne dvere a zarubne. Radsej by som isiel do lacnejsich laminatovych dveri a zarubni
Odpovedať
predsa specialna folia imitacie dreva
Odpovedať
Profilova fotka
@denissa83 tu som našla fotku z nášho bývalého bytu pre tvoju predstavu -v paneláku sme dávali (to je ale min. 15 rokov) fóliovať dvere i zárubne...boli sme spokojní...
Odpovedať
Jestvujú tie nalepovacie fólie v imitácii dreva ako je spomenuté v príspevku vyššie. Ako fonzerelli a manilla správne poznamenali je vhodné si to porovnať. Článok o tom je aj tu: http://prijemnydomov.sk/renovacia-dve... Odporúčam obehnúť nejaké predajne s interiérovými dverami a dať si naceniť renováciu dverí. Potom to porovnaj a pravdepodobne zistíš, že cena bude podobná. Záleží aký povrch nových dverí dáš naceniť. V dýhe to môže byť drahšie. Vo fólii záleží od vzoru myslím, že by to malo byť lacnejšie. Tiež záleží aký to bude výrobca a aké bude zloženie dverí.
Odpovedať
Nedoporučujem olepovať či rekonštruovať zarubne lepenim folii na ocelovu zarubnu a stare dvere. Vyzera to ako tak iba z dialky, pokial chcete to urobit ozaj pekne narezte si drevotriesku, vyrobte zarubnu, a nasledne oblepte foliou a vysledny efekt bude myslim velmi hodny nakladov, mna takto vyrobena siroka oblozkova zarubna aj s dverami vysla cca do 100 Eur.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?