Aké široké ste si dali parapety?

Profilova fotka
Baby prosím vás, aké široké ste si dali parapety? V byte máme 13cm, čo je strašne málinko. Do domu planujem 20 cm vnútorné a 25 cm vonkajšie. Nebudú malé? Zasa nechcem aby moc trčali. Aké mate vy? A druhá otázka, ako ste vyriešili dvere. Okná planujem dvojfarebné, ale rozmyšlam, ze keď interierové dvere budú hnedé, dám aj vchodové dvere z vnútornej strany hnedé.
Odpovedať
@netswan My sme dali okna zvonka hnede a zvnutra biele, iba vchodove dvere su obojstranne hnede. koli tomu ze aj interierove dvere chceme hnede. Parapety sme zatial neriesili.
Odpovedať
Profilova fotka
Veď to, ešte som neni celkom rozhodnutá, aké dám interiérové dvere. Aj nad bielou uvažujem. Ale zasa bude viac vyplní, lebo vchodové iné, na izby iné a este máme dvere z garáži do chodby, a aj na tie plánujem dať plastové. Takže budú tiež iné
Odpovedať
@netswan "Baby prosím vás, aké široké ste si dali parapety? V byte máme 13cm, čo je strašne málinko. Do domu planujem 20 cm vnútorné a 25 cm vonkajšie. Nebudú malé? Zasa nechcem aby moc trčali. Aké mate vy?" .................................................... nezalezi to aj od hrubky steny?
Odpovedať
my máme nacenené vnutorne 20 aj 25cm a vonkajšie 18 a 20cm, dáme si určite vnutorné 20cm a vonkajšie asi aj širšie, lebo budeme mať zateplenie 20cm.
Odpovedať
ja dám ext 250mm (pre plánovaný EPS 200mm) a int 200mm
Odpovedať
Citat z clanku ohladom rosenia okien: Nastáva potom situácia, keď šírka vonkajšieho ostenia je 10 - 13 cm a vnútorného ostenia až 30 - 35 cm, s tým spojený je problém širokej vnútornej parapetnej dosky (paradoxne - to je nezriedka požiadavka „gazdinej“, aby mala miesto na kvety) Link: http://variant.sk/zaujimavosti-platov...
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.vasagroup.sk/sk/content/za...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?