Aké koše na prádlo používate?

Profilova fotka
ahojte, chcem sa spytat, pouzivate kose na pradlo? ak ano, ake kose na pradlo mate? dik
Odpovedať
myslis na spinave pradlo? ak ano, ja pouzivam, mam ikeacky Antonius
Odpovedať
Profilova fotka
@brnka si s nim spokojna ? Je to uzatvaratelny ? Uz som na nho pozerala... no stale neviem ci ho kupit :-)
Odpovedať
@miriska001 , som spokojna, mam ho aj s kolieskami a zasunuty pod stolom vedla pracky. Ten vrchnak je na suchy zips, ale ja ho len tak prehadzujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@miriska001 @brnka dakujem za tip :-) ja rozmyslam nad kozenym kosom na pradlo, ale je to dost draha zalezitsot, preto som si nie ista, ci sa oplati investovat prave do takejto veci...
Odpovedať
Profilova fotka
@mizulienka noo, to bude teda asi drahe... ten z Ikei stoji 15 EUR... tak asi pojdem aj ja do toho :-)) Dakujem @brnka :-)
Odpovedať
ja by som chcela mať všetko schované, takže zvolím skrinku s priestorom na prádlo.
Odpovedať
@mizulienka , ja nemam ten kos velmi na ociach - mam samostatnu "technicku miestost", kde je kotol, pracka a aj ten kos. Neviem, ci sa oplati investovat do takeho draheho kozenneho ;-)
Odpovedať
Ja to mam riesene presne ako brnka. Dokonca aj ten isty kos na pradlo mam.
Odpovedať
...a myslim, ze je aj dostatocne velky (teda mne staci aj pri malom dietati) a to toho teda veeeela zaspini :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@brnka @evikg ahojte, dakujem aj vam za rady :-) ja som chcela taky ten "krajsi" len kvoli tomu, ze tu technicku miestnost mame dole a je tam aj zachod, takze ked mame navstevu, tak tam chodia vsetci. Ale aj mne sa zda prehnane dat skoor 2600kc za kos, aj ked taky pekny :-0
Odpovedať
@mizulienka veru tak, kup ten lacnejsi a za "zvysne" peniaze mozes kupit nejake pekne doplnky, ktore udru navsteve do oci 8-)
Odpovedať
Tyli ja mám niečo podobné a som s tým veľmi spokojná.
Odpovedať
my používame zatiaľ 2 prútené koše a keď sa presťahuje plánujem si kúpiť tiež prútený kôš len troška modernejší (tie naše 2 majú už 15 rokov ale stále vyzerajú ako nové)
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa pacia take prutene kose na pradlo, ale nejako sa neviem dopracovat k takemu, ktory by sa mi pacil a splnal moje predstavy, hlavne tie rozmerove :-S som si nejake vyhliadla v jysku, ale samozrejme, ze v predajni ich uz nemali ]-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@domika007 ak sa ti pacia prutene kose na pradlo, kukni http://www.najdom.sk/sk/Kose-na-pradl..., su tam aj prutene hnedej a bielej farby, ja som si kupila bielej, aj s kosikom na odkladanie tiez bielej farby, plni to aj funkciu dekoracnych doplnkov do kupelne, vyborne to vyzera
Odpovedať
V prvom rade chcem napisat, damy, nehnevajte sa na mna ;-) Neodolal som napisat do vlakna o kosoch na pradlo. Neskutocna tema.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?