@miriska001@brnka dakujem za tip :-)
ja rozmyslam nad kozenym kosom na pradlo, ale je to dost draha zalezitsot, preto som si nie ista, ci sa oplati investovat prave do takejto veci...
@mizulienka , ja nemam ten kos velmi na ociach - mam samostatnu "technicku miestost", kde je kotol, pracka a aj ten kos. Neviem, ci sa oplati investovat do takeho draheho kozenneho ;-)
@brnka@evikg
ahojte, dakujem aj vam za rady :-) ja som chcela taky ten "krajsi" len kvoli tomu, ze tu technicku miestnost mame dole a je tam aj zachod, takze ked mame navstevu, tak tam chodia vsetci.
Ale aj mne sa zda prehnane dat skoor 2600kc za kos, aj ked taky pekny :-0
my používame zatiaľ 2 prútené koše a keď sa presťahuje plánujem si kúpiť tiež prútený kôš len troška modernejší (tie naše 2 majú už 15 rokov ale stále vyzerajú ako nové)
mne sa pacia take prutene kose na pradlo, ale nejako sa neviem dopracovat k takemu, ktory by sa mi pacil a splnal moje predstavy, hlavne tie rozmerove :-S som si nejake vyhliadla v jysku, ale samozrejme, ze v predajni ich uz nemali ]-(
@domika007 ak sa ti pacia prutene kose na pradlo, kukni http://www.najdom.sk/sk/Kose-na-pradl..., su tam aj prutene hnedej a bielej farby, ja som si kupila bielej, aj s kosikom na odkladanie tiez bielej farby, plni to aj funkciu dekoracnych doplnkov do kupelne, vyborne to vyzera