Čo všetko dokáže Overlock šijací stroj?

Profilova fotka
ahojte, manzel mi kupil pod stromcek sijaci stroj avsak sme zistili doma, ze to nie je az tak sijaci ako obnitkovaci sijaci stroj....konkretne Singer 2/3/4. ja som uplny zaciatocnik, tak aj preto ma chcel prekvapit a kedze sa tomu este menej rozumie, nevedel co kupuje. co vsetko sa da s tymto strojom robit okrem obsivania? Je teda este potrebne si kupit len sijaci stroj?Alebo co by ste mi poradili?Chcem sa tomu venovat doma na materskej a rada by som sila pre malinku a neskor isto aj pre babiky :) dakujem za rady a skusenosti.
Odpovedať
mal by mat presne cislo singer 2-3-4 zrejme neexistuje je to tento? http://www.youtube.com/watch?v=yX-3RW... Pripadne prestudujte navod ak je prelozeny.
Odpovedať
@vinki overlock je len na obnitkovanie, dokaze sit len po kraji, ale zaroven latku aj orezava. Ale : je super na sitoe upletova vobez pruznych latok. Ak chces vask sit, potrebujes k tomu mat aj "normalny" sijaci stroj. tzv. rovnosteh. Ten je ale lacnejsi ako overlock. amyslim, ze ked si zaciatocnicka, aj zachovaly od ruky mozno potesi, takze smelo do toho a s takouto vybavou potom nasijes uz skoro vsetko. Drzim palce! Prip. sa kludne pytaj, co budem vediet, poradim.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzimia dakujem za rady...nieco uz poriesim.sijaci stroj sme medzi casom zohnali ale uz naozaj sijaci :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?